VEĆ IMAMO GOLMANSKI TRANSFER GODINE: Điđi Bufon se vraća kući!
Đanluiđi Bufon, Foto: EPA/Guillaume Horcajuelo

JOŠ NIJE KRAJ

VEĆ IMAMO GOLMANSKI TRANSFER GODINE: Điđi Bufon se vraća kući!

Italijanski mediji preneli su vest pod oznakom "ekskluzivno"

Objavljeno: 08:14h

Đanluiđi Bufon je prošlog leta posle 17 godina napustio Juventus i prešao u Pari Sen Žermen, u nameri da konačno dođe do trofeja u Ligi šampiona.

Ipak, to se nije dogodilo pošto je PSŽ u osmini finala eliminisan od Mančester Junajteda, iako su Parižani u prvom meču ostvarili trijumf na Old Trafordu (0:2), ali su u revanšu doživeli neočekivani poraz (1:3), i na taj način je raspršen Bufonov san.

Ipak, kako sada stvari stoje, sva je prilika da će legendarni italijanski golman imati još jednu priliku da dođe do trofeja u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju.

Đanluiđi Bufon
Đanluiđi Bufon foto: EPA

„Skaj“ donosi ekskluzivnu informaciju da se Điđi Bufon ovog leta vraća u Juventus!

Dve strane su se lako dogovorile, ostaje još samo da Matija Perin napusti klub, i po svemu sudeći karijeru nastavi u Sevilji, a možda i u Laciju ili Romi.

Bufon neće imati ništa protiv toga da bude rezerva Ščensnom, koji je imao zaista dobru sezonu u Juventusu.

Inače, Đanluiđi Bufon je u dresu „stare dame“ osvojio čak 16 trofeja, ali svakako ostaje upisano i to da je uspeo čak tri puta da izgubi finale Lige šampiona, pa sigurno otuda i ne čudi ogroman motiv da na zalasku karijere dođe do trofeja koji mu nedostaje.

Legendarni golman će u januaru sledeće godine napuniti 42 godine, a sa Juventusom će logično potpisati jednogodišnji ugovor.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.