NIJE BENFIKA, A NIJE NI AJNTRAHT: Zvezdu čeka bivši klub Luke Jovića!
Luka Jović je bio član tog kluba, a da nije ni kročio na Kipar, Foto: EPA/Andrej Cukić

Odlična provera

NIJE BENFIKA, A NIJE NI AJNTRAHT: Zvezdu čeka bivši klub Luke Jovića!

Crveno-bele testira vicešampion

Objavljeno: 09:08h
Nikola Husein

Vreme je i za treću pripremnu utakmicu Crvene zvezde u Austriji...

Ekipa Vladana Milojevića u utorak od 18 časova odmeriće snage sa kiparskim Apolonom.

Zanimljiv tim koji je završio na drugoj poziciji tamošnjeg šampionata, ovdašnjoj javnosti poznat kao "bivši klub Luke Jovića", a da sam fudbaler Reala na Kipar nije ni kročio.

Pored njega, kao igrači tog tima vodili su se i Nikola Maksimović, Mijat Gaćinović, Andrija Živković... Sve je to bio lukavi plan Faljija Ramadanija, ali da se ne bavimo sada tom temom.

Interesantno, za ekipu Apolona nastupa bivši fudbaler Partizana Saša Marković, koji je po sajtu Transfermarkt najvredniji fudbaler tima i procenjuje se na 1.250.000 evra.

Saša Marković je najskuplji igrač Apolona
Saša Marković je najskuplji igrač Apolonafoto: EPA/Alexandre Dimou

Apolon je kiparski šampionat završio na drugom mestu i izborio kvalifikacije za Ligu Evrope, gde će se u prvom kolu sastati sa litvanskim Žalgirisom.

Crveno-beli vrlo verovatno neće moći da računaju na i dalje povređenog Pankova, a pored njega problem sa žuljom ima Dušan Jovančič, dok je Savić preventivno preskočio jučerašnji trening.

Svi ostali su na raspolaganju treneru pred treći pripremni meč u Austriji. Podsetimo, u prvoj utakmici savladan je Vindišgarsten rezultatom 7:0, zatim je protiv Kluža bilo 1:1, a posle Apolona ekipu srpskog šampiona čeka generalna proba pred kvalifikacije tim Zenita 29. juna u Gredigu kraj Salcburga, dok je za 1. jul zakazan meč sa još jednim niželigašem Blu-Vajsom.

BONUS VIDEO:

(Izveštač iz Austrije, Nikola Husein)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.