PARALELNI UNIVERZUM: Možete li da verujete šta je Goran Đorović rekao posle debakla na Evropskom prvenstvu?
Goran Đorović, Foto: Beta/Dragan Gojić

STRAŠNO!

PARALELNI UNIVERZUM: Možete li da verujete šta je Goran Đorović rekao posle debakla na Evropskom prvenstvu?

Samo u Srbiji selektor posle onakvih rezultata može sebi da dopusti ovakve reči

Objavljeno:

Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović, posle kraha na Evropskom prvenstvu, kaže da je na čelnicima Fudbalskog saveza Srbije da odluče o njegovom statusu.

Srbija je jučerašnjim porazom od Danske (2:0) grupu u Trstu završila neslavno bez ijednog boda, uz još poraze od Austrije (2:0) i Nemačke (6:1).

- Ja ne mogu da donosim odluke, o tome drugi odlučuju. Ne tražim alibi. Šta god odluče mogu da samo da prihvatim i da se zahvalim za šansu. Samo bih da podsetim da sam ja radio i u A timu kao Muslinov pomoćnik. Sad i ovo, posle dobrih kvalifikacija... Sa moje tačke gledišta ovo što sam dao srpskom fudbalu, neću da kažem da je mnogo, ali je dovoljno i nadam se samo da će se dalje nadograditi. Da li ja ili neko drugi manje je bitno. Miran sam i čistog obraza - rekao je Đorović posle utakmice.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije
Mlada fudbalska reprezentacija Srbije foto: Rts/Printscreen

Đorović je priznao da je njegov tim morao i mogao bolje da odigra EURO.

- Ovde je 12 najboljih reprezentacija, a mnoge nisu otišle u polufinale. Bez obzira na sve ne krivim igrače, za mene su oni svetinja. Želeli su mnogo više. Osam od devet igrača smo već prebacili u A tim. Naravno da ovo nismo mogli ni da zamislimo, ali to se dešava u fudbalu.

Kako je naglasio, o uzrocima neuspeha pričaće u narednim danima kada se napravi detaljna analiza.

- Pripreme smo prošli bez dosta igrača iz A tima. Neki su bili umorni, igrali mnogo. Neki nisu igrali u klubovima, imali su malu minutažu - zaključio je Đorović, konstatujući i da je imao dosta problema da sastavi tim za duel sa Danskom zbog povreda i psihičkog pražnjenja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.