ODLUČIO DA NAPUSTI HUMSKU: Doneo je četiri trofeja Partizanu, a klub mu tražio da opet prođe probu!
Ekipa Partizana, Foto: Starsport©

E, OVO JOŠ NISMO VIDELI

ODLUČIO DA NAPUSTI HUMSKU: Doneo je četiri trofeja Partizanu, a klub mu tražio da opet prođe probu!

Dva kluba figuriraju kao njegova naredna destinacija

Objavljeno: 17:00h

Izgleda da je sve gotovo između Bojana Ostojića i Partizana. Pričalo se o novom ugovoru, pričalo se o tome da je sve blizu, ali... Onda je izgleda, konačno sve puklo!

Crno-beli su od strelca pobedonosnog gola u finalu Kupa tražili da na ovim pripremama najpre prođe probu kako bi se uverili da je i dalje spreman da nosi crno-beli dres, a onda su mu i, prema saznanjima Telegrafa, ponudili manji ugovor od prvobitnog.

Bojan Ostojić ljubi medalju Kupa Srbije
Bojan Ostojić ljubi medalju Kupa Srbije foto: Starsport©

Iako je u jednom momentu delovalo da će štoper i klub uspeti da postignu dogovor, ideja Partizana da defanzivac ide na probu izgleda kao kraj saradnje. Ostojić je želeo da ostane u Humskoj, a već je odbio tri finansijski bolje ponude.

Ostojić ne mora da brine o nastavku karijere. Već ima dve ozbiljne ponude na stolu - Vojvodine i jednog kluba iz druge lige Turske.

Nenad Lalatović
Nenad Lalatović foto: Printscreen/Facebook/FK Radnički Niš

On se već nalazi u ozbiljnim pregovorima sa novosadskim klubom koji preuzima Nenad Lalatović i ne bi bilo nikakvo iznenađenje da vrlo brzo obuče crveno-beli dres.

Voša se ozbiljno naoštrava za sledeću sezonu, jer su pored popularnog Lalata stigli već Nikola Drinčić, Petar Bojić i Nemanja Vučić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.