BUDUĆNOST PARTIZANA: Savo Milošević gurnuo u vatru klince!
Ivan Milosavljević, Slobodan Stanojlović, Miljan Momčilović, Nikola Lakčević, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

NOVE NADE CRNO-BELIH

BUDUĆNOST PARTIZANA: Savo Milošević gurnuo u vatru klince!

Momci koje je strateg crno-belih pozvao na pripreme seniorskog tima su Ivan Milosavljević, Miljan Momčilović, Slobodan Stanojlović i Nikola Lakčević

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana nalaze se trenutno na pripremama na Zlatiboru, a velika pažnja je posvećena radu sa mlađim igračima.

Trener Savo Milošević ukazuje priliku talentovanim igračima iz omladinskog pogona crno-belih, a njih nekoliko se izdvojilo svojim kvalitetom, radom i zalaganjem. Ranije su šansu dobijali Strahinja Pavlović, Lazar Pavlović, Svetozar Marković, Filip Stevanović, Strahinja Jovanović, a sada je došao red da neki drugi momci pokažu šta su naučili u mlađim kategorijama.

 Ivan Milosavljević, Miljan Momčilović, Slobodan Stanojlović  i Nikola Lakčević
Ivan Milosavljević, Miljan Momčilović, Slobodan Stanojlović i Nikola Lakčević foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Momci koje je strateg crno-belih pozvao na pripreme seniorskog tima su Ivan Milosavljević, Miljan Momčilović, Slobodan Stanojlović iz omladinske škole Partizana i Nikola Lakčević iz Teleoptika.

- Imam 19 godina, dolazim iz Kragujevca. U Partizanu sam već pet godina i igram na poziciji prednjeg veznog. Igrao sam u FK Kraguj iz Kragujevca, posle toga sam prešao u FK Apolon, gde sam dosta naučio, da bih potom došao u Partizan gde sam stekao veliko iskustvo - rekao je Ivan Milosavljević, fudbaler veznog reda koji posebno prati igre najboljih svetskih vezista.

Idol Nikoli Lakčeviću je Brazilac Nejmar.

- Bio sam prvo u školi fudbala 'Trijumf' u Sremčici. Posle sam prešao u Čukarički, pa u Rad i OFK Beograd, odakle sam došao u omladince Partizana. Nejmar mi je omiljeni igrač, volim da ga gledam, sviđa mi se to što radi na terenu - izjavio je Nikola Lakčević.

Prve fudbalske korake Miljan Momčilović (18) je načinio u Derventi, odakle se preselio sa porodicom u Dobanovce.

- U Partizanu sam od 2013. Sada mi je idol Nemanja Matić. Fascinira me kakav je čovek i kako igra. Dosta ga gledam, pratim njegove poteze - kazao je Momčilović.

Mladić koji dolazi iz Republike Srpske i koji je rođen u Bijeljini je Slobodan Stanojlović.

- Trenirao sam u Radniku. Dobio sam poziv od Partizana koji se ne odbija. Dve godine sam putovao dva do tri puta nedeljno na treninge i utakmice, a onda mi je trener Slađan Šćepović rekao da bi bilo bolje da se preselim u Beograd - otkrio je Stanojlović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.