NADAM SE DA VAM NE NEDOSTAJU MOJE LUDOSTI: Brazilski superstar se zvanično oprostio od PSŽ!
Alveš i Nejmar sa saigračima, Foto: AP/Thibault Camus

KRAJ

NADAM SE DA VAM NE NEDOSTAJU MOJE LUDOSTI: Brazilski superstar se zvanično oprostio od PSŽ!

On je na Instagramu napisao oproštajnu poruku

Objavljeno:

Posle ubedljive pobede Brazila nad Peruom na Kopa Amerika u kojoj je Dani Alveš učestvovao tako što je postigao gol, Brazilac je objavio da napušta PSŽ.

On je na Instagramu napisao oproštajnu poruku ekipi u kojoj je od 2017. godine i sa kojom je osvojio dve titule i jedan kup Francuske.

- Danas sam zatvorio još jedan ciklus u mom životu, ciklus pobeda, učenja i iskustava. Voleo bih da se zahvalim porodici PSŽ-a na šansi da zajedno izgradimo stranicu istorije kluba. Zahvalio bih se svima u klubu na privrženosti, poštovanju od prvog dana. Sve ima svoj početak, sredinu i sada je vreme kada ovde stavljamo tačku. Izvinjavam se ako u bilo kom trenutku nisam bio dobar na terenu, ako sam napravio neku grešku, samo sam se trudio da uradim najbolje. Veliki zagrljaj svima i nadam se da vam ne nedostaju moje ludosti - napisao je Dani Alveš na društvenoj mreži.

Tokom karijere sjajni brazilski bek je igrao za Bahiju, Sevilju, Barselonu, Juventus i PSŽ. U oproštajnom pismu, Alveš nije naveo gde bi mogao da nastavi karijeru, a od početka letnjeg prelaznog roka nijedan klub nije izrazio želju da ga dovede.

Pominje se i odlazak Nejmara, što se poklapa sa željom vlasnika PSŽ Nasera Al Kelaifija koji je najavio velike promene u klubu, pre svega u ponašanju i ozbiljnosti igrača, a Alves i njegov zemljak se u tu viziju nikako ne uklapaju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.