U PARTIZANU KAO NA ŽELEZNIČKOJ STANICI: Golman na putu za Italiju! Stigao desni bek koji je odmah pozajmljen!
Radno je u Partizanu ovih dana, Foto: Filip Plavčić

Svašta se dešava

U PARTIZANU KAO NA ŽELEZNIČKOJ STANICI: Golman na putu za Italiju! Stigao desni bek koji je odmah pozajmljen!

Uprava crno-belih vredno radi tokom letnje pijace

Objavljeno:

Živo je u Humskoj tokom ovog prelaznog roka i stvari se dešavaju skoro svakog sata. Ove subote se odigrao jedan odlazak, ali i jedan dolazak.

Talentovani golman iz mlađih kategorija Partizana Lazar Slavković (17) krenuo je stopama svog godinu dana starijeg kolege Nikole Stepanovića i bez ijedne seniorske utakmice napustio crno-bele i otišao u inostranstvo.

Stepanović se preselio u grčki Ksanti za mesečnu platu od 20.000 evra, dok je Lazar Slavković na putu prema Italiji, tačnije Sasuolu.

S obzirom na to da ima ugovor sa Partizanom do 2020. godine očekuje se da crno-beli dobiju neko obeštećenje, dok će on s obzirom na godine prvo morati da se dokazuje u mladom timu italijanskog kluba.

U međuvremenu uprava Partizana je obezbedila još jedan potpis, a reč je o talentovanom desnom beku iz Voždovca, Nikši Stanojeviću.

On je potpisao ugovor na dve godine, ali je odmah prosleđen u Teleoptik na kaljenje, dok ne stasa dovoljno da se priključi prvom timu.

- Zahvalan sam čelnicima Partizana što su mi pružili šansu da postanem deo ovako velikog kluba. Trudiću se da opravdam očekivanja i svestan sam da je za mene sada najbolje da što više igram u seniorskom fudbalu - rekao je Stanojević koji je došao bez obeštećenja posle dogovora dva kluba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.