ESPRESO SAZNAJE: Ostaje u Srbiji! Poznato je gde Nenad Lalatović nastavlja karijeru!
Nenad Lalatović, Foto: Beta/Saša Đorđević

EKSKLUZIVNO

ESPRESO SAZNAJE: Ostaje u Srbiji! Poznato je gde Nenad Lalatović nastavlja karijeru!

“Ako budem radio sledeće sezone, to će biti ili u Beogradu ili u nekom gradu koji na nekih 80 do 100 kilometara od glavnog grada - rekao je bivši trener Radničkog

Objavljeno:

Vest da je Nenad Lalatović napustio klupu niškog Radničkog šokirala je kompkletnu sportsku javnost u Srbiji.

Govorio je Lalatović da će ostati u Nišu, ali to se nije dogodilo. 41-godišnji strateg iz Beograda će prema našim saznanjima preuzeti klupu Vojvodine, koja je trenutno bez trenera.

Bivšeg kapitena Crvene zvezde je u Staru damu iz Novog Sada direktno pozvao novi sportski direktor kluba Nikola Lazetić.

Ovo će biti drugi put da Lalatović vodi Vojvođane.

On je i u svojoj izjavi nagovestio ovako nešto, pošto je rekao da će voditi tim koji je udaljen od Beograda nekih 80 do 100 kilometara.

- Moram da nastavim dalje i videću šta ću i gde ću raditi u narednom periodu. Na ovu odluku je uticalo i to što sam 365 dana bio odvojen od dece, puno mi nedostaje vreme koje provodim sa njima, tako da, ako budem radio sledeće sezone, to će biti ili u Beogradu ili u nekom gradu koji na nekih 80 do 100 kilometara od glavnog grada, jer bih na taj način mogao svaki dan da budem sa decom - rekao je Lalatović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.