ALBANSKA POLICIJA PRETI SRPSKIM FUDBALERIMA! TREPČI ZABRANJUJU DA SE TAKMIČI U SRBIJI: Ima da igrate samo na Kosovu
Foto: Printskrin

veliki skandal

ALBANSKA POLICIJA PRETI SRPSKIM FUDBALERIMA! TREPČI ZABRANJUJU DA SE TAKMIČI U SRBIJI: Ima da igrate samo na Kosovu

Fudbalski savez lažne države smatra da je to "ilegalna aktivnost neregistrovanih klubova" i traži "hitno okončanje ovakvih aktivnosti"

Objavljeno:

FK Trepča, kako stvari stoje, ipak neće zaigrati u Srpskoj ligi - Zapad pri Fudbalskom savezu Srbije, jer im to ne dozvoljavaju institucije FS tzv. Kosova.

- Fudbalski savez Kosova je jedina kompetentna organizacija koja organizuje, upravlja i reguliše fudbalska takmičenja na celoj teritoriji 'Republike Kosova', te je organizovanje 'improvizovanih takmičenja na severu Kosova nelegalno - saopštio je danas Fudbalski savez tzv Kosova (FSK), preneo je KoŠev.

Podsetimo, pre nekoliko dana FK Trepča iz Kosovske Mitrovice objavio da će od naredne sezone da se takmiči u Srpskoj ligi zapad, u okviru KSS posle 17 godina. Ali, Fudbalski savez lažne države smatra da je to "ilegalna aktivnost neregistrovanih klubova" i traži "hitno okončanje ovakvih aktivnosti". Navodi se da bi i Kosovska policija trebalo da reaguje, ako se "ovakve aktivnosti nastave bez dozvole" Fudbalskog saveza tzv. Kosovo.

- FSK je jedina kompetentna organizacija koja organizuje, upravlja i reguliše fudbalska takmičenja na celoj teritoriji 'Republike Kosova - navodi se u saopštenju i dodaje da je "Kosovo još 2016. godine postalo član UEFA i FIFA", kao i da će se obratiti UEFA.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.