ZAŠTO LUKA JOVIĆ NIJE POSTAO PRVAK SVETA SA ORLIĆIMA? Razlog za to niste znali, a potpuno je šokantan!
Luka Jović, Foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo

napadač reala nije išao na novi zeland

ZAŠTO LUKA JOVIĆ NIJE POSTAO PRVAK SVETA SA ORLIĆIMA? Razlog za to niste znali, a potpuno je šokantan!

Ja sam obavio razgovor sa Veljkom Paunovićem. On mi je rekao: "Terza u ovom momentu mi nisu prioritet da igraju. Vodio bi ih ali neće igrati - rekao je generalni direktor Crvene zvezde

Objavljeno:

Pre četiri godine tačno na današnji dan mladi fudbaleri Srbije su na Novom Zelandu osvojili titulu prvaka sveta!

Izabranici Veljka Paunovića u finalu Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina pobedili su reprezentaciju Brazila u produžecima 2:1, nakon što je u regularnom delu meča bilo 1:1.

Iako je bilo realnih šansi da Luka Jović zaigra na prvenstvu mladih, to se nije desilo. Bivši fudbaler Crvene zvezde tada nije bio u foksu kod selektora Orlića, ali bi se svakako našao na spisku za Novi Zeland.

Kako je pre četiri godine u jednom intervjuu Zvezdan Terzić opisao, Jović nije išao na Novi Zeland, jer mu je ljubav bila na prvom mestu!

Danas, Luka sa Anđelom Manitašević uživa u dugogodišnjoj vezi, a od pre nekoliko meseci ostvarili su se u ulozi roditelja.

??

Објава коју дели Luka Jovic (@lukajovic) дана

Priliku su dobili Ivan Šaponjić i Staniša Mandić, koji nisu napravili neke značajnije karijere danas, a evo gde je Jović stigao.

- Bilo je priče Terza ne da Joviću i Ristiću da idu na SP. Oni nisu hteli da idu! Ristić je imao ozbiljan problem sa krajnicima i molio je da ostane da operiše jer je rekao da neće igrati. Luka isto tako. Ja sam obavio razgovor sa Veljkom Paunovićem. On mi je rekao: "Terza u ovom momentu mi nisu prioritet da igraju. Vodio bi ih ali neće igrati" - rekao je Zvezdan Terzić i dodao:

- Paunović je već imao gotov tim. Znači neću da mi idu tamo mesec dana, a da ne igraju. Pritom, Ristić mora na operaciju, a Luka se zaljubio i neće da ide - objasnio je Terzić i dodao da je Zvezdi u interesu da joj igrači budu u reprezentaciji.

Jović se u tom periodu još fudbalski nije potpuno razvio, i u Zvezdi nije bio standardan, a tek je od prelaska u Ajntraht pre dve godine počeo njegov fudbalski preporod koji je krunisan transferom u Real Madrid za 60 miliona evra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.