GROBARI GA TERAJU IZ KLUBA ZBOG UTAKMICE SA TZV. KOSOVOM: Poznato je šta će biti sa Aleksandrom Šćekićem!
Aleksandar Šćekić, Foto: Starsport©

NEOČEKIVANO

GROBARI GA TERAJU IZ KLUBA ZBOG UTAKMICE SA TZV. KOSOVOM: Poznato je šta će biti sa Aleksandrom Šćekićem!

Ili bi bar tako trebalo da bude, po navodima inostranih medija

Objavljeno:

Aleksandar Šćekić je aktuelna tema ovih dana, posebno u crno-belim krugovima, jer mu Grobari nisu oprostili što je zaigrao protiv tzv. Kosova u kvalifikacijama za EURO 2020 u dresu Crne Gore.

Pre godinu dana je došao u redove kluba iz Humske 1 uz veoma malo obeštećenje, jer je njegov Genčlerbirligi tada ispao iz lige. Opcija prodaje crnogorskog fudbalera, mada i za skromnih 100.000 evra, bila je dobra za turski klub. Ovog leta situacija se promenila.

Klub iz Ankare je se vratio u elitni rang i uprava je već krenula u akciju jačanja ekipe pred narednu sezonu. Doveden je novi trener Mustafa Kaplan, a traže se i igrači za narednu sezonu, jer novo ispadanje ne sme da se dozvoli.

Kako pišu turski mediji, jedan od prioriteta Genčlera je vraćanje Šćekića. Do dogovora sa Partizanom bi lako moglo da dođe, što zbog toga što Grobari neće podržati crnogorskog reprezentativca u svojoj ekipi posle svega što se dogodilo, što zbog toga jer crno-beli traže inostranog zadnjeg vezistu, a što zbog toga jer je Saša Zdjelar kao preporođen od dolaska Save Miloševića, koji ga poznaje još dok je radio u FSS kao koordinator mlađih kategorija.

Doduše, vest koja se pojavila ovog četvrtka kaže da je Šćekić među 24 fudbalera na koja Milošević računa, ali u slučaju neke dobre ponude, crno-beli bi mogli da na njegovom transferu zarade nekoliko stotina odsto u odnosu na ono što su uložili.

Ostaje nam da vidimo da li će Šćekić putovati sa timom na pripreme u Sloveniju, jer za sada se zna da je na Zlatibor otišao.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.