SAVO IZVRŠIO TOTALNU SEČU U PARTIZANU: Navijači će biti u šoku kad vide koga je sve precrtao! Ima čak 10 imena!
Savo Milošević, Foto: Beta / Miloš Miškov

Gradi novi tim

SAVO IZVRŠIO TOTALNU SEČU U PARTIZANU: Navijači će biti u šoku kad vide koga je sve precrtao! Ima čak 10 imena!

Neki od igrača na koje se ne računa su bili standardni prošle sezone

Objavljeno: 13:49h

Savo Milošević će oštrim rezom započeti veliku rekonstrukciju u timu Partizana i to je već sada počeo da sprovodi u delo.

Crno-beli u subotu kreću na bazični deo letnjih priprema na Zlatibor i tamo će ostati do 27. juna, a trener Milošević je rešio da skroz skrati spisak igrača sa početka priprema.

Strateg Partizana će prvobitnu listu skratiti za više od 10 imena, a među njima su i neki fudbaleri koji su prethodne sezone bili među nosiocima ekipe i svakako je iznenađenje za navijače da ih nema na spisku.

Nemanja Nikolić i Slobodan Urošević su među otpisanima
Nemanja Nikolić i Slobodan Urošević su među otpisanimafoto: Starsport©

Tu se pre svega misli na Nemanju Nikolića i Gorana Zakarića koji su ostavili i solidan utisak tokom većeg dela prethodne sezone, ali su kako se ona bližila kraju padali u formi, prenosi "Telegraf".

Za neke igrače je bilo i ranije nagoveštaja da nisu u viziji Miloševića za novu sezonu poput Marka Valijentea, Vulićevića, Nemanje G. Miletića...

Igrači na koje Milošević ne računa i neće ih voditi na Zlatibor su: Miroslav Vulićević, Nemanja G. Miletića, Slobodan Urošević, Mark Valijente, Nemanja Nikolić, Armin Đerlek, Goran Zakarić, Dejan Georgijević, Musa Ndžaji i Radivoj Bosić.

Interesantno je recimo da će među 24 igrača koje planira da povede Sejdubu Sumu, koji je do sada bio promašena investicija, ali očigledno da ima neki plan za njega.

Sejduba Suma je preživeo prvi rez Save Miloševića
Sejduba Suma je preživeo prvi rez Save Miloševićafoto: Starsport©

Naravno, spisak putnika od 24 imena će svekako trpeti izmene u zavisnosti od prelaznog roka, dolaska novih igrača ili odlaska nekih poput Rikarda Gomeša za koga se čeka samo zvanična potvrda transfera u Saudijsku Arabiju.

Spisak igrača koji bi trebalo da krenu na Zlatibor: Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Aleksandar Popović (golmani), Nemanja R. Miletić, Periša Pešukić, Igor Vujačić, Dominik Dinga, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović, Milan Smiljanić, Aleksandar Šćekić, Saša Zdjelar, Filip Stevanović, Lazar Pavlović, Đorđe Ivanović, Zoran Tošić, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović, Rikardo Gomeš, Strahinja Jovanović, Ivan Milosavljević, Slobodan Stanojlović i Miljan Momčilović.

Ekipi će se priključiti i Vladimir Stojković koji je dobio i nešto duži odmor, kao i mladi reprezentativci koji su trenutno na Evropskom prvenstvu - Svetozar Marković i Aleksandar Lutovac, dok se i dalje čekaju rezultati pregovora sa Čelsijem oko ostanka Danila Pantića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.