ZVEZDA DOBILA NOVOG RIVALA: Bivši učesnik Lige šampiona ide na megdan srpskom prvaku!
FK Crvena zvezda, Foto: Espreso.co.rs

ESPRESO NA PRIPREMAMA CRVENO-BELIH

ZVEZDA DOBILA NOVOG RIVALA: Bivši učesnik Lige šampiona ide na megdan srpskom prvaku!

Poslednja provera za Milojevićev tim biće utakmica sa austrijskim drugoligašem, ekipom Blau vajs i zakazana je za 1. jul

Objavljeno: 14:14h
Nikola Husein

Fudbaleri Crvene zvezde su saznali rivala u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

To je litvanska Suduva, stari znanac srpskog šampiona, pošto su se već sastali u julu prethodne godine, samo u drugom kolu kvalifikacija za najelitnije evropsko takmičenje.

Tim povodom je potvrđena još jedna prijateljska utakmica na pripremama u Austriji.

Naime, crveno-beli će 22. juna igrati meč protiv rumunskog Kluža, koji je mogao da bude potencijalan rival ekipi Vladana Milojevića u borbi za Ligu šampiona, pa je po održanom žrebu, samo potvrđeno ono što je bilo dogovoreno prethodnih nedelja.

Podsetimo, Zvezda već danas startuje sa pripremnim mečevima utakmicom protiv niželigaša Vindišgarstena (prenos na Zvezdinom Jutjubu), a naredni protivnici su pored Kluža, kiparski Apolon (25.6) i meč sa ruskim šampionom Zenitom u Salcburgu 29. juna.

Poslednja provera za Milojevićev tim biće utakmica sa austrijskim drugoligašem, ekipom Blau vajs i zakazana je za 1. jul. Crveno-beli zvanične mečeve započinju 9. jula kada u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona gostuju Suduvi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.