Partizan se seća žrtava NATO bombardovanja: Da se nikad ne zaboravi! (FOTO)

Obeležili godišnjicu

Partizan se seća žrtava NATO bombardovanja: Da se nikad ne zaboravi! (FOTO)

Crno-beli su u saopštenju podsetili na sve nedužne žrtve tokom 78 dana agresije i na prijateljsku utakmicu koju su tih dana igrali sa grčkim PAOK-om sa željom da mir dođe što pre
Objavljeno: 16:43h

U trenutku kada čitava Srbija sa tugom obeležava 17. godišnjicu od početka NATO bombardovanja i moli se za sve žrtve koje su stradale tokom 78 dana agresije, fudbalski klub Partizan takođe se seća svih nedužnih čiji su životi ugašeni u tom periodu. Godišnjica bombardovanja: Srbiju još uvek peku rane od NATO agresije! (FOTO) (VIDEO) Varvari, zločinački dupeglavci, bolesni teroristi koji trguju organima: Šta je svet mislio o Srbima 1999? (FOTO) (VIDEO) - Život je besomučna borba koja donosi mnoge lepe, ali i one manje lepe trenutke, koje osim što želimo brzo da zaboravimo uči nas da tim putem više nikad ne krenemo ili da barem izvučemo pouku za ubuduće.

Printscreen/Youtube
Nažalostm život zna da pripredi i one stvari koje ne zavise od nas. Tu nam ne ostaje ništa drugo osim da na tom putu imamo veru, da se naučimo zajedništvu, ljubavi, toleranciji i da pre svega te stvari ne zaboravimo kada one prođu, a dođu one lepše. Na to nas podseća i današnji dan, 24. mart 2016. godine, kada se navršava se sedamnaest godina od agresije nad našom zemljom i našim narodom. Danas se kao i prethodnih sedamnaest godina sa velikom tugom sećamo patnje koju su pretrpeli svi naši građani tokom sedamdeset osmodnevnog bombardovanja Srbije 1999. godine.
fkpartizan.rs
Uz molitvu za sve žrtve i nastradale tokom bombardovanja sećamo se i prijateljske utakmice koju je pred 15.000 posetilaca na stadionu u Humskoj FK Partizan odigrao sa ekipom AEK-a iz Grčke, tog 7. aprila. Zagrljeni sa željom da zavlada mir i da se ovakve stvari nikada nikom ne ponove, prisutni su pre početka istorijske utakmice odali poštu nastradalima u bombardovanju. FK Partizan oseća duboko saučešće sa porodicama žrtava - piše u saopštenju crno-belih. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.