Matić posle Poljske: Ćurčić ima podršku mene i saigrača!

nema nesklada u reprezentaciji

Matić posle Poljske: Ćurčić ima podršku mene i saigrača!

Matić je dodao da mediji imaju pravo na svoje mišljenje i da smenjuju Churčića, ali da ne veruje da isto tako misle čelnici Saveza
Objavljeno:

Ponovo nas je reprezentacija Srbije razočarala. Naši momci su zabeležili još jedan poraz, a ovoga puta, orlovi su poraženi od Poljske. Vezista našeg tima, Nemanja Matić rekao je da selektor Srbije, Radovan Ćurčić ima podršku igrača, a nada se da će naići na istu i od strane FSS-a.

Sasa Pavlic Koky
- Mislim da Ćurčić i saradnici imaju podršku. Što se mene tiče apsolutno imaju, ali i kod ostalih saigrača mislim da nema problema. Ipak, to bi trebalo oni da odgovore, ja nemam dilemu - rekao je Matić za sajt FSS uoči treninga u Poznanju, posle poraza od Poljske (1:0). Matić je dodao da mediji imaju pravo na svoje mišljenje i da smenjuju Ćurčića, ali da ne veruje da isto tako misle čelnici Saveza. Došlo vreme za smenu Ćurčića: Novi selektor Srbije biće bivši Zvezdin trener?
Fonet
- Novinari imaju pravo da pišu, imaju svoje mišljenje, a iskreno se nadam da je tako ne razmišljaju odgovorni ljudi u Savezu. Mislim da je to naručeno sa neke druge strane. Samo se nadam da su svi svesni koliko smo selektora promenili poslednjih godina, a ja sam samo jedan igrač i na to ne mogu da utičem. Nije problem da tabloidi pišu o smeni selektora kada se izgubi utakmica, ali mene boli to što se dan ili dva pred utakmicu uvek komentarišu stvari koje nemaju veze sa fudbalom. (Espreso.co.rs/Izvor:fss.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.