POTPUNI PREOKRET U SLUČAJU OGNJENA VRANJEŠA! Za sve je kriv bivši kapiten Mančester Sitija!
Ognjen Vranješ, Foto: Ana Paunković

ZAISTA NEOČEKIVANO

POTPUNI PREOKRET U SLUČAJU OGNJENA VRANJEŠA! Za sve je kriv bivši kapiten Mančester Sitija!

On je posle celog skandala sa srpskom pevačicom Jelenom Karleušom bio prebačen u B tim

Objavljeno:

Svi su ga već preselili iz Brisela, ali izgleda da nije tako lako otarasiti se Ognjena Vranješa. Iliti, da nije tako lako hteti da ga se otarasite.

Iskusni štoper dobiće novu šansu u Anderlehtu, što je potpuni preokret u odnosu na nedefinisanu situaciju iz prošle sezone, tokom koje je odigrao samo deset prvenstvenih utakmica.

Vensan Kompani, bivši kapiten Mančester Sitija, koji se vratio u glavni grad Belgije da obavlja ulogu trenera/igrača, odlučio je da na neki način pomiluije štopera iz Banjaluke i pruži mu priliku za dokazivanje na stadionu „Konstant van den Štok“.

Ognjen Vranješ
Ognjen Vranješ foto: Profimedia

Lokalni mediji pišu da je Vranješ u grupi igrača koji su počeli pripreme za novu sezonu i da trenira pod nadzorom prvog Kompanijevog saradnika Sajmona Dejvisa.

On je posle celog skandala sa srpskom pevačicom Jelenom Karleušom bio prebačen u B tim, a onda su ga mediji i preselili iz Brisela pred naredne sezobne. Međutim, pogrešili su, pošto novi trener Kompani želi da oproba baš sve snage koje su mu bile na raspolaganju, a među takvima i nekadašnjeg reprezentativnog BiH defanzivca.

On ima ugovor na još tri sezone, pa nije ni u interesu kluba da ga plaća, a da ovaj ne igra. Još gore bi bilo da ga otpuste, jer bi i to moralo da se plati.

Ono što je sada gotovo sigurno je da neće biti ništa od njegovog povratka u Atinu, pošto je AEK hteo da iskoristi njegove nedaće kako bi ga vratio u tim za koji je nastupao sa velikim uspehom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.