PROŠLI SMO ODLIČNO: Brđani zadovoljni žrebom, ali ima jedan problem koji je teže rešiv od rivala!
Fudbaleri Čukaričkog, Foto: Starsport©

KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE

PROŠLI SMO ODLIČNO: Brđani zadovoljni žrebom, ali ima jedan problem koji je teže rešiv od rivala!

Beogradski tim će se suočiti sa jermenskim Banantsom. Prvi duel zakazan je za 11. jul na Banovom brdu, a revaš će biti sedam dana kasnije u Jerevanu

Objavljeno: 19:34h

Fudbaleri Čukaričkog dobili su protivnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Beogradski tim će se suočiti sa jermenskim Banantsom. Prvi duel zakazan je za 11. jul na Banovom brdu, a revaš će biti sedam dana kasnije u Jerevanu.

- Kao i za svakog drugog protivnika moraćemo ozbiljno da se spremimo. Na nama je da pre svega razmišljamo o sebi, da kvalitetno odradimo pripreme, a imamo sasvim dovoljno vremena da skupimo podatke o Banantsu. Sada je zaista teško dati odgovor da li je bolje što prvi meč igramo kod kuće. Uglavnom, moramo u obe utakmice da budemo ozbiljni i profesionalni, na nivou koji i zahteva takmičenje kao što su kvalifikacije za Ligu Evrope - rekao je Aleksandar Veselinović, trener Čukaričkog.

Aleksandar Veselinović trener Čukaričkog
Aleksandar Veselinović trener Čukaričkog foto: Starsport©

Banants je osnovan 20. januara 1992. godine, igra na stadionu kapaciteta 4.680 mesta u jermenskoj prestonici Jerevanu. Prošle sezone bili su trećeplasirani tim tamošnjeg šampionata, a u kvalifikacijama za Ligu Evrope eliminisani su u prvom kolu od bosanskog Sarajeva. Strateg jermenskog tima je Rus Ilšat Fajzulin.

- Gostovao sam sa reprezentacijom Crne Gore u Jermeniji, sećam se da je bilo prevruće i teško za igru, ali i da je teren bio odličan. Što se tiče podataka o rivalu, siguran sam da će ih naš stručni štab do detalja analizirati. Lično, zadovoljan sam žrebom, s obzirom da je mađarski Debrecin bio za izbegavanje, a priželjkivao sam Luksemburžane, no dobro je i ovako. Smatram da smo kvalitetniji, iz prostog razloga što je srpski šampionat bolji od jermenskog - izjavio je Asmir Kajević, prvotimac Čukaričkog i reprezentativac Crne Gore.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.