RECKO PRETUKAO FUDBALERA: Trener Dinama iz Vranja šamarao i čupao svog igrača u svlačionici usred utakmice!
Dragan Antić je optužen da je tukao fudbalera, Foto: Starsport©

Dragan Antić na udaru

RECKO PRETUKAO FUDBALERA: Trener Dinama iz Vranja šamarao i čupao svog igrača u svlačionici usred utakmice!

Nove ozbiljne optužbe protiv prvog čoveka vranjskog kluba

Objavljeno:

Afere i skandali prate Dinamo iz Vranja i po završetku sezone i ispadanja iz Superlige Srbije, tačnije prvog čoveka i trenera tog kluba Dragana Recka Antića.

Sada je Antić optužen da je fizički napao igrača svog tima tokom utakmice sa Spartakom, a to je javio Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost.

- Dana 11.05.2019. na utakmici između FK Dinamo Vranje i FK Spartak ŽK, predsednik i trener FK Dinamo Vranje, gospodin Dragan Antić, pretukao je na poluvremenu utakmice igrača Luku Ratkovića, zadavši mu udarce otvorenim šakama u predelu leve i desne strane glave, pred brojnim svedocima.

Dragan Antić je pred svedocima šamarao igrača svog tima
Dragan Antić je pred svedocima šamarao igrača svog timafoto: Starsport©

Pored navedenog, gospodin Dragan Antić čupao je za kosu i cimao napred-nazad igrača Luku Ratkovića, unosio mu se u lice, vređao ga i upućivao pogrdne reči, a nakon toga polomio inventar u svlačionici i zadao još nekoliko udaraca u predelu glave igraču Luki Ratkoviću, a sve navedeno zbog nezadovoljstva igrom igrača Luke Ratkovića u prvom poluvremenu gore pomenute utakmice.

Zbog pretrpljenog fizičkog napada, uznemirenosti, nesanice i straha od ponovnog susreta sa predsednikom i trenerom FK Dinamo Vranje gospodinom Draganom Antićem, igrač Luka Ratković bio je prinuđen da se javi u zdravstveni centar na dijagnostiku i dalje lečenje.

Žrtva - Luka Ratković
Žrtva - Luka Ratkovićfoto: Starsport©

Sindikat profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ najoštrije osuđuje bilo kakvu vrstu nasilja u sportu i javno pozivamo nadležne državne organe kao i nadležne organe Fudbalskog saveza Srbije da najoštrije kazne predsednika i trenera FK Dinamo Vranje gospodina Dragana Antića za ovaj do sada nezapamćen incident u našem sportu - stoji u saopštenu Sindikata Nezavisnost.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je pre desetak dana suspendovala Antića na 15 meseci iz srpskog fudbala zbog nedokazanih izjava o nameštanju utakmica u Superligi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.