SLOMIO JE NOGU IGRAČU AUSTRIJE: Nemam reči, šokiran sam! Posetiću ga u bolnici!
Vukašin Jovanović je slomio nogu igraču Austrije i dobio crveni karton, Foto: Profimedia

Ne daj bože nikome

SLOMIO JE NOGU IGRAČU AUSTRIJE: Nemam reči, šokiran sam! Posetiću ga u bolnici!

Zamenik kapitena mlade reprezentacije o porazu od Austrije

Objavljeno:

Mladi srpski fudbaleri su popili gorku pilulu u prvom meču na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine.

Austrija je iznenadila favorizovani tim Gorana Đorovića i pobedila 2:0.

Tuga i muk među igračima su bili jasno prisutni posle meča, a teško se sa time nosio zamenik kapitena Vukašin Jovanović koji je da stvar bude gora dobio i crveni karton zbog starta kojim je slomio nogu Hanesu Volfu.

- Loše smo igrali od početka. Malo nas je i sreća pogledala da ne primimo još koji gol. Nemam reči, stvarno. Šokiran sam kako smo odigrali, šta se sve izdešavalo - rekao je posle meča Jovanović i u dahu nastavio:

- Uzrok smo sami, ništa drugo. Bili smo dekoncetrisani, srljali smo, žurili, nismo imali mirnoću, nismo donosili prave odluke, nismo igrali dobro odbranu.

A ima li konkretnih krivaca?

- Ne bi trebalo svaljivati krivicu ni na koga, ali svako bi trebalo da preuzme deo odgovornosti, ja prvi. Valjalo bi da se pogledamo u oči i probamo da se izdignemo. To smo uradili milion puta, valjda ćemo i sad uspeti.

Ipak, posebna je tragedija što je upravo on izazvao jezivu i tešku povredu protivničkog igrača.

- Baš se osećam tužno zbog toga. I zbog tog crvenog kartona, jer mi nije baš jasno zašto sam ga dobio, ali pre svega zbog toga momka, jer sam čuo da je polomio nogu. Sam igram fudbal i znam kako je to teško. Ako bude ovde u bolnici sigurno ću otići da ga posetim. Stvarno nije bilo namere, njemu je ostala noga, meni isto, prirodno sam, levu morao da povučem i tako sam ga zakačio. Stvarno mi je krivo, ne daj Bože nikome. To je najgora stvar u fudbalu i nadam se da će se što pre oporaviti - kazao je Jovanović.

Srbija naredni meč igra protiv Nemačke.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.