KRSTAJIĆA SU IZDALI IGRAČI! Bivši selektor tvrdi: Mladen je naseo na foru, ispao je naivan!
Mladen Krstajić, Foto: EPA/David Hecker

jake reči

KRSTAJIĆA SU IZDALI IGRAČI! Bivši selektor tvrdi: Mladen je naseo na foru, ispao je naivan!

Naseo je na foru. Mislio je da tu ima fer igre i korektnosti. Ali se prevario - zaključio je Živadinović.

Objavljeno:

Bivši selektor reprezentacije Jugoslavije Milan Živadinović smatra da bi FS Srbije što pre trebalo da formira stručnu komisiju koja bi izabrala novog trenera nacionalnog tima, posle smene Mladena Krstajića.

Poplurani Živa je uvek bio direktan i nije se plašio da kaže ono što misli.

- Sve to sa Krstajićem je neozbiljno, kao što je neozbiljan i fudbal u našoj zemlji. Ubačeni su raznorazni tipusi koji imaju za cilj da šire primitivizam, intrigu i zavist. Ovo što se desilo s Krstajićem je najbolji primer kako ne treba da se radi. Setite se kako je bilo s Muslinom. Istu sudbinu je doživeo i Krstajić - rekao je za Kurir Milan Živadinović i dodao:

Milan Živadinović
Milan Živadinovićfoto: Filip Plavčić

- Šta, kao nije se znalo da ova reprezentacija, bez reda, rada i discipline, neće dobiti pet komada od Ukrajine. Što nisu odmah smenili Krstajića, već ga smenjuju posle pobede od 4:1! Trebalo je da ga ostave do kraja. Kao sad će novi selektor nešto da odradi kvalitetno. Nema od toga ništa.

Milan Živadinović smatra da je sam izbor Mladena Krstajića za mesto selektora bio velika greška.

- Krstajić prvo nije ni smeo da bude tu gde je bio! Odnosno, nije smeo da prihvati to mesto. Bio je dobar igrač, ali nema iskustva kao trener. Izdali su ga oni koji su mu najviše obećavali podršku. A to su igrači! Naseo je na foru. Mislio je da tu ima fer igre i korektnosti. Ali se prevario - zaključio je Živadinović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.