DEJO, PRESTANI DA DELIŠ SRBE! NIKAD MU TO NISAM DOZVOLJAVAO U SVLAČIONICI: Bivši saigrač udario po Savićeviću!
Dejo Savićević, Foto: Beta/Branislav Božić

legenda zvezde ima reč

DEJO, PRESTANI DA DELIŠ SRBE! NIKAD MU TO NISAM DOZVOLJAVAO U SVLAČIONICI: Bivši saigrač udario po Savićeviću!

Mi više ne bismo bili saigrači da je tako nešto uradio. Prihvatam ga kao druga i kao saigrača i ponavljam: Dejo, ne treba da delimo srpski narod - rekao Dragiša Binić

Objavljeno:

Utakmica između Crne Gore i tzv. Kosova u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo (1:1) podigla je mnogo bure, a strasti se još uvek nisu stišale.

Savićević je dodato uzburkao strasti tvrdnjama da je "direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić bio jedan od ključnih ljudi koji su vršili pritisak na fudbalere Zvezde, preko navijača, da odgovori dvojicu svojih fudbalera Mirka Ivanića i Filipa Stojkovića da ne igraju protiv selekcije tzv. Kosova",

- Dosta nam je mešanja politike u sport. Dokle više da pokušavaju da nas zavađaju. Dejo je moj prijatelj. On brani stavove svoje države. On tamo živi. Ja se sa njim ne slažem i smatram da ne treba više da deli nas Srbe. Iste polemike imali smo i kada smo bili saigrači. Samo mu to tada nisam dozvoljavao. Nigde, u svlačionici, na javnom mestu, u diskoteci. Jasno je šta bi bilo tad. Mi više ne bismo bili saigrači da je tako nešto uradio. Prihvatam ga kao druga i kao saigrača i ponavljam: Dejo, ne treba da delimo srpski narod - izjavio je za srpske medije.

Zvezdan Terzić i Dragiša Binić
Zvezdan Terzić i Dragiša Binićfoto: Saša Pavlić Koky

On je dodao da je politika previše uplela prste u sport.

- Ali, i mi kao država moramo da pokažemo neku reakciju. A ne da se sve pretvara u dnevno-političke teme koje pogoduju pojedincima i njihovim interesima. Crna Gora se od nas odvojila, ima deceniju i po. Ne ulazimo u to da li je to ispravno ili ne. Mi se prema njima ponašamo kao da smo i dalje u zajednici. Koliko njihovih studenata živi po našim domovima u Beogradu dok deca iz Šumadije plaćaju privatno smeštaj? To je samo jedan od primera. Zašto ih onda ne tretiramo kao ostale strance? - pita se Binić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.