ORLIĆI KREĆU U POHOD NA EVROPU: Ovako bi trebalo da izgleda Đorovićev sastav protiv Austrije!
Goran Đorović i stručni štab Srbije, Foto: Starsport©

NAPREd, SRBIJA!

ORLIĆI KREĆU U POHOD NA EVROPU: Ovako bi trebalo da izgleda Đorovićev sastav protiv Austrije!

Deco, učinite nas ponosnim!

Objavljeno:

Vreme je za Orliće na Evropskom prvenstvu, u veoma nezgodnom sistemu takmičenja, u kom samo prvoplasirani tim ide u polufinale, uz najbolju drugoplasiranu ekipu iz tri grupe.

Selektor Srbije Goran Đorović ima na raspolaganju veoma tim koji predvodi novi fudbaler Reala Luka Jović (plaćen čak 60.000.000 evra). U odbrani je Nikola Milenković, a mnogo se očekuje od Nemanje Radonjića i Andrije Živkovića koji su imali sezonu za zaborav u Marseju i Benfici.

Na sredini terena bi trebalo da budu Saša Lukić i Uroš Račić, a nešto ofanzivniji Danilo Pantić.

Ovo je najverovatniji sastav Srbije za premijeru protiv Austrijanaca (18.30 časova, RTS): Radunović, Gajić, Jovanović, Milenković, Bogosavac, Lukić, Račić, Pantić, Živković, Jović, Radonjić.

Od Orlića se mnogo očekuje, a danas od 18.30 oni će nam ne terenu pokazati da li grešimo. Rival u prvom kolu Evropskog prvenstva je Austrija, a kvota na pobedu Srbije je 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel mladih reprezentacija Srbije i Austrije.

Osim Austrije, u grupi sa Srbijom su Nemačka i Danska. Pobednik grupe ide u polufinale (ima tri grupe), kao i najbolja drugoplasirana selekcija. Sve utakmice “orlića” na programu su u Trstu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.