ĐOROVIĆ I PANTIĆ PRED MEČ S AUSTRIJOM NA EP: Svi smo zdravi, jedva čekamo da počne utakmica!
Goran Đorović, Foto: Starsport©

NAPRED, ORLIĆI!

ĐOROVIĆ I PANTIĆ PRED MEČ S AUSTRIJOM NA EP: Svi smo zdravi, jedva čekamo da počne utakmica!

Naša reprezentacija ima visoke ambicije na EURO za mlade

Objavljeno:

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije u ponedeljak od 18.30 igra prvi meč na Evropskom prvenstvu protiv Austrije sa kojom je bila u istoj grupi u kvalifikacijama, a selektor Goran Đorović je posle odrađenog treninga Orlića zadovoljan atmosferom u ekipi.

- Najvažnije da smo svi zdravi za prvi meč na turniru i da se spremamo u dobrom ambijentu. Svi jedva čekamo da počne utakmica, poštujemo sve rivale, ali verujemo u svoj kvalitet. Poznajemo se sa Austrijom dobro, bili smo u istoj grupi u kvalifikacijama. Pobedili smo u gostima, onda igrali nerešeno pred kraj kvalifikacija. Moram da kažem da su kvalifikacije jedno, a utakmice u završnici nešto sasvim drugo. Imamo respekt prema našem rivalu, radi se o veoma dobroj reprezentaciji. Dobro se poznajemo, ali ono što je bilo treba da se zaboravi, okrećemo se sutrašnjem meču. Sve selekcije koje su došle u Italiju imaju poseban motiv, tako i mi. Očekuje nas zahtevan meč i mislim da ćemo spremno ući u borbu - rekao je selektor Srbije koji već zna tim koji će se suprotstaviti Austrijancima. - Sačekaćemo da se završi i poslednji trening kako bi videli stanje igrača a naravno da već znam tim. Utakmica je živa stvar, tako da ćemo shodno situaciji na terenu i reagovati, ali rekao sam da ono što je bilo u kvalifikacijama neće imati veze sa sutrašnjom utakmicom. Austrija je snažna ekipa, fizički na visokom nivou, tako da očekujem težak meč.

Danilo Pantić
Danilo Pantić foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Da Orlići imaju visoke ambicije na ovom šampionatu potvrdio je i Danilo Pantić.

- Ulazimo u takmičenje sa visokim ambicijama, spremni smo i daćemo sve od sebe da ostvarimo najbolji mogući rezultat. Sutra nas očekuje najvažnija utakmica, moramo ići korak po korak i to je jedini naš put. Spremni smo, očekivanja nacije su velika i nadamo se da ćemo ih ispuniti - rekao je Danilo Pantić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.