NE GURAJTE ME U LAŽNE PRIČE, NE ZNAM KO IZMIŠLJA TE STVARI: Jokanović nema nameru da bude selektor Srbije!
Jokanović nema nameru da se vraća u srpski fudbal, Foto: AP

jasan

NE GURAJTE ME U LAŽNE PRIČE, NE ZNAM KO IZMIŠLJA TE STVARI: Jokanović nema nameru da bude selektor Srbije!

Jokanović, koji je poslednji angažman imao u Fulamu, kaže da to nije realna opcija i da je moguće da će jednog dana postatiti selektor, ako bude imao priliku

Objavljeno: 18:00h

Srpski trener Slaviša Jokanović demantovao je navode da će zameniti Mladena Krstajića na mestu selektora fudbalske reprezentacije Srbije.

- Imam druge planove, želim svakodnevno da radim, trenutno mi selektorski posao nije u prvom planu. Uz to, niko iz Fudbalskog saveza Srbije me nije zvao, pa bih zamolio sve koji izmišljaju razne priče i cifre koje navodno tražim da me ostave na miru - rekao je Slaviša Jokanović za "Novosti".

Slaviša Jokanović je demantovao to da bi mogao da postane selektor
Slaviša Jokanović je demantovao to da bi mogao da postane selektor foto: Reuters

Jokanović, koji je poslednji angažman imao u Fulamu, kaže da to nije realna opcija i da je moguće da će jednog dana postatiti selektor, ako bude imao priliku.

- Neka me ne guraju u lažne priče. Oduvek sam duvao samo u svoju supu i gledao isključivo u svoje dvorište. Ne znam kome je u interesu da izmišlja i pominje milione evra. Neko to čita i može svašta da pomisli. A jedina istina je da sve to nije istina - rekao je Jokanović.

Mladen Krstajić podneo je ostavku na mesto selektora reprezentacije, nekoliko dana posle ubedljivog poraza od Ukrajine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Mediji su prenosili da je Ljubiša Tumbaković najbliži klupi Srbije, međutim od toga izgleda nema ništa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.