A, KRSTAJIĆU NIJE VALJAO: Ivanović nije zaboravljen!
Branislav Ivanović se povukao iz reprezentacije 2018. godine, Foto: Starsport©

priznanje

A, KRSTAJIĆU NIJE VALJAO: Ivanović nije zaboravljen!

Naš fudbaler je učestvovao na tri ovakva prvenstva, a dva puta je stizao do srebrne medalje. Bilo je to 2004. u Nemačkoj i 2007. godine u Holandiji

Objavljeno:

Bivši srpski reprezentativac Branislav Ivanović član je najbolje jedanaestorice Evropskih prvenstava za mlade reprezentacije.

Evropska kuća fudbala je pred početak novog šampionata za fudbalere do 21 godine, koje u nedelju počinje u Italiji i San Marinu, odabrala najboljih 11 u istoriji ovog takmičenja.

Naš fudbaler je učestvovao na tri ovakva prvenstva, a dva puta je stizao do srebrne medalje. Bilo je to 2004. u Nemačkoj i 2007. godine u Holandiji.

Idealan tim Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine
Idealan tim Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine foto: UEFA

U glasanju su učestvovali navijači putem zvaničnog sajta UEFA, a najviše predstavnika u idealnom timu ima Italija, čak četvoricu, dok Nemačku predstavljaju trojica fudbalera.

Evo kako izgleda idealni tim: Na golu je Manuel Nojer (Nemačka), poslednja četvroka su Ivanović, Đorđo Kjelini i Alesandro Nesta iz Italije i Mats Humels iz Nemačke. U veznom redu su Mesut Ozil (Nemačka), Ćavi Ernandez (Španija), Andrea Pirlo (Italija) i Frenk Lampard (Engleska). U napadu su Frančesko Toti(Italija) i Raul Gonzales (Španija).

BONUS VIDEO:

(Еspreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.