ZVEZDA ZAVRŠILA PRIPREME NA ZLATIBORU: Milojević terao igrače do maksimuma na poslednjem treningu!
Fudbaleri Crvene zvezde se za drugi deo priprema sele u Austriju, Foto: crvenazvezdafk.com

Pauza, pa nastavak u Austriji

ZVEZDA ZAVRŠILA PRIPREME NA ZLATIBORU: Milojević terao igrače do maksimuma na poslednjem treningu!

Crveno-beli se vraćaju za Beograd

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde su odradili poslednji trening na prvom delu priprema koje su sprovedene na Zlatiboru.

Izabranici Vladana Milojevića istrčali su na teren u 8:30 ovog jutra, gde su odradili kraći trening pred povratak u Beograd.

U tri grupe naši fudbaleri trčali su dva puta po 15 minuta. Prvi deo sastojao se od trčanja u krug, a potom su naši fudbaleri istrčavali deonice od šesnaesterca do šesnaesterca. Time su završene pripreme na Zlatiboru. Ekipa se danas vraća za Beograd gde je očekuje dan odmora, a potom u ponedeljak polazak na drugi deo priprema u Vindišgarsten.

Štoper crveno-belih Nemanja Milunović osvrnuo se na urađeno u prvoj fazi priprema. - Nisu se ove pripreme razlikovale od drugih, svaki početak je težak. Nismo imali dugu pauzu, samo dve nedelje odmora od kraja sezone do polaska na Zlatibor, ali i pored toga smo orni za rad. Bazične pripreme koje su nam najbitnije zbog fizičke spreme smo uradili odlično, šef je zadovoljan, tako da i mi moramo biti zadovoljni svojim radom - rekao je Milunović i nastavio: - Uvek na pripremama imamo ritam od dva treninga na dan, ili trening i utakmicu, tako da nam ovo nije strano. Dan odmora dobro će doći našoj ekipi. - Provešćemo dan sa svojim porodicama i prijateljima i svi se tome radujemo. Odmah posle krećemo put Austrije gde ćemo boraviti 15 dana. Te pripreme će se razlikovati od rada na Zlatiboru jer ćemo imati i utakmice, što je za nas igrače mnogo lakše. Novajlija u ekipi Radovan Pankov odlično se uklopio u ekipu. - Svi igrači su ga lepo prihvatili, kao i svakog drugog ko dođe u Zvezdu. Mislim da se već uklopio i u sistem igre i radi dobro. Sačekaćemo utakmicu za pravu ocenu, ali on je bez sumnje kvalitetan i dobar igrač. Superliga Srbije startuje 20. jula, a Crvena zvezda prvu utakmicu odigraće na svom terenu. - Ispratio sam raspored prvenstva, ali kao što već svi znaju gledamo samo našu igru, nije nam bitan protivnik, uvek očekujemo pobedu - poručio je Milunović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.