DEJO, LAŽEŠ! NE RAZUMEM NJEGOVO LUDILO! ZVEZDA I SRBIJA SU MU DALI IME! Terzić odgovorio na Savićevićeve optužbe!
Zvezdan Terzić odgovorio Dejanu Savićeviću, Foto: Beta/Dragan Karaderević/Dado Đilas

Nije se čekalo na odgovor

DEJO, LAŽEŠ! NE RAZUMEM NJEGOVO LUDILO! ZVEZDA I SRBIJA SU MU DALI IME! Terzić odgovorio na Savićevićeve optužbe!

Direktor Zvezde je odgovorio na optužbe predsednika FSCG da on stoji iza odluke Stojkovića i Ivanića da ne igraju za Crnu Goru protiv Kosova

Objavljeno: 20:46h

Žestoko je legendarni bivši fudbaler Crvene zvezde, a sada predsednik FS Crne Gore, Dejan Savićević, raspalio po generalnom direktoru crveno-belih, Zvezdanu Terziću.

"Genije" je optužio prvog operativca kluba sa Marakane da upravo on stoji iza toga što su Filip Stojković i Mirko Ivanić odbili da igraju za reprezentaciju Crne Gore u meču sa selekcijom samoproglašenog Kosova.

Savićević u jednoj emisiji izjavio da je Terzić "bacio atomsku bombu na crnogorski fudbal", "da je nikakav čovek" i da su, u stvari, ljudi iz srpskih tajni službi, vlasti i navijači upravo preko njega vršili pritisak na pomenute igrače, ali i na doskorašnjeg selektora Ljubišu Tumbakovića.

Dejan Savićević i Zvezdan Terzić jedan pored drugog na izbornoj Skupštini FSS
Dejan Savićević i Zvezdan Terzić jedan pored drugog na izbornoj Skupštini FSSfoto: Beta/Branislav Božić

Posle takvih optužbi oglasio se i Zvezdan Terzić koji je u saopštenju odgovorio Savićeviću, koji je svojevremeno sa Zvezdom osvojio Kup evropskih šampiona i Interkontinentalni kup.

- Rekao sam već pre nekoliko dana da ne treba mešati politiku i sport, i da je odluka dvojice igrača Crvene zvezde da ne igraju protiv Kosova njihova lična odluka. Igrači Crvene zvezde nisu odbili da igraju za Crnu Goru, to im je i čast i zadovoljstvo, već su odbili da igraju protiv takozvane države Kosovo i stoje mirno pred himnom i zastavom nepostojeće države Kosovo. Savićević je pre dva meseca posle žreba saznao da će Crna Gora igrati protiv Kosova i znao je da ima selektora i 5 igrača iz Srbije. Tada je kao odgovoran i mudar predsednik trebao da ih sve pozove i pita: ”Ljudi, da li imate problem da kao građani Srbije igrate protiv Kosova?”. Zašto to tada nije uradio je pitanje za njega. Ne razumem ludilo Dejana Savićevića i njegovo pominjanje moga imena, navijača Crvene zvezde, raznih službi i vlasti u Srbiji jer sve sto je izrekao je laž. Stav dvojice igrača Crvene zvezde je stav protiv Kosova, a ne stav protiv Crne Gore koju i ja lično i svi u Crvenoj zvezdi i volimo i doživljavamo kao nezavisnu ali bratsku nam državu. Zašto je Dejan Savićević ovim izjavama sebe stavio u funkciju negativne politike prema Srbiji nije mi jasno, ali neka njemu služi na čast. Crvena zvezda i Srbija su mu dali ime i prezime, ljubav i emociju, i ja iskreno želim da Dejan Savićević i posle ovoga dolazi u Beograd kao veliko ime i ljubimac naših navijača, i bude dočekan kao jedan od najvećih igrača koje je Crvena zvezda ikada imala - poručio je Terzić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.