Došlo vreme za smenu Ćurčića: Novi selektor Srbije biće bivši Zvezdin trener?

ne može više ovako

Došlo vreme za smenu Ćurčića: Novi selektor Srbije biće bivši Zvezdin trener?

Prethodne večeri, pod vođstvom tandema Milošević-Ćurčić, doživeli smo treći uzastopni, a šesti poraz u deset mečeva
Objavljeno: 09:04h

Da li to Srbija dobija novog selektora? Naime, kako javlja dnevni list "Alo", umesto Radovana Ćurčića na čelo reprezentacije stiže Slavoljub Muslin, a on je izbor potpredsednika FSS-a, Slaviše Kokeze. Prethodne večeri, pod vođstvom tandema Milošević-Ćurčić, doživeli smo treći uzastopni, a šesti poraz u deset mečeva, uz pobede nad Grcima, Albancima, Jermenima i Azerima, a uz nove svađe i otkaze dvojice startera u bliskoj prošlosti, Dušana Tadića i Nemanje Gudelja, stvoren je ambijent da Karadžić ponovo povuče više puta viđene poteze – smene onih kojima je dao priliku da se pokažu.

Saša Pavlić Koky
Kokeza je sa najbližim saradnicima već došao do zaključka da bi 'orlove' sa klupe mogao da preporodi Muslin (62), čovek koji već duže vreme čeka u redu za mesto selektora i koji je trenutno bez angažmana", piše "Alo" i navodi. "Ozbiljna opcija je bio Dragan Stojković Piksi, ali zbog ugovora koji ga vezuje za kineski Gvangžu peta Zvezdina zvezda će preskočiti i ovo 'deljenje karata'. Za to vreme, Muslin je načelno već rekao 'da' Kokezi, sada samo preostaje da se aktuelni potpredsednik FSS-a premesti u dugo i pažljivo pripremanu predsedničku fotelju".
Sasa Pavlic Koky
- Ne krijem da bi mi kruna karijere bila da budem selektor Srbije. Otvoren sam za razgovore - rekao je krajem prošle godine Muslin. "Na Kokezinoj listi želja se našao i Miroslav Đukić, ali su razgovori s njim u startu krenuli traljavo, jer Đukić posle sukoba sa Karadžićem ne pristaje na još jednu avanturu u srpskom fudbalu", piše "Alo". (Espreso.co.rs/Izvor: ALo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.