KONAČNO: Gotova je saga oko Maurisija Sarija! Poznato je gde nastavlja karijeru!
Mauricio Sari uživa u pobedničkoj cigari, Foto: AP

DOGOVORENI SU USLOVI

KONAČNO: Gotova je saga oko Maurisija Sarija! Poznato je gde nastavlja karijeru!

Italijanski mediji prenose vest dana

Objavljeno:

Stara dama i londonski Plavci su konačno postigli dogovor!

Kako je objavio italijanski Skaj Sport, ugovoreno je da Juventus za Sarija plati 3.500.000 evra. To je ishod pregovora lice u lice sportskog direktora tima iz Torina Fabija Paratićija i direktorke Čelsija Marine Granovskaje.

U početku je engleski klub tražio svih 6.000.000 evra za Sarija, ali je višednevnim ubeđivanjem Paratići uspeo da gotovo prepolovi tu sumu i obezbedi dolazak u klub trenera iz Napulja.

Mauricio Sari
Mauricio Sari foto: EPA/Maxim Shipenkov

Ukoliko u prvoj sezoni bude novih trofeja za Juventus, dobiće Čelsi i dodatne bonuse, pa bi „prodajom“ trenera mogao da zaradi i 500.000 evra više.

Prvi pomoćnik Sariju u Juventusu će biti Đovani Martušelo, koji mu je bio asistent svojevremeno i u Empoliju, a koji nije dobio dozvolu da ide sa njim zajedno u Napoli. Sada će im se posle dužeg vremena putevi ponovo ukrstiti, a opšte je poznato koliko su uspeha oni postigli sa tim malim klubom za koji je u tom trenutku nastupao nekadašnji kapiten svih mlađih kategorija srpskih reprezentacija Uroš Ćosić, kao i novi fudbaler Milana Rade Krunić.

Novi trener Čelsija će verovatno biti klupska legenda Frenk Lampard.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.