PRETILI SU DA ĆE MU POLOMITI NOGE: Luka Jović i priča o zelenašu koji je mogao da mu uništi život!
Luka Jović, Foto: Starsport©

strašno

PRETILI SU DA ĆE MU POLOMITI NOGE: Luka Jović i priča o zelenašu koji je mogao da mu uništi život!

“Luka više nikada neće igrati fudbal” i da “će moći samo da igra stoni tenis u invalidskim kolicima - rekao je neimenovani čovek iz policije

Objavljeno: 18:33h

Posle dvadest godina i Perice Ognjenovića Srbija ima fudbalera u najvećem klubu na planeti. Transfer Luke Jovića je izazvao euforiju kako srpske, tako i svetske javnosti, a priča koju nam donosi Blic pokazuje da život profesionalnog fubalera nekada nije sladak.

Porodici Jović je novembra 2015. godine, dok je Luka nastupao za Crvenu zvezdu stigla ozbiljna pretnja da u slučaju da ne isplate novac reketašu neće se lepo provesti.

Sadašnjem fudbaleru Real Madrida su zapretili da će mu polomiti noge, ali je na njegovu sreću policija brzo reagovala i uhapisal je zelenaša.

- On je pozvao Lukinog oca Milana i rekao mu da mora da im plati određenu svotu jer “znaju gde Luka stanuje”, a kako bi potkrepili svoju tvrdnju naveli su i deo grada. Lukinom ocu je zatim rečeno da ako ne donese novac “Luka više nikada neće igrati fudbal” i da “će moći samo da igra stoni tenis u invalidskim kolicima - rekao je neimenovani izvor “Blica” iz policije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.