ZVEZDA DOBILA PONUDU KOJU NE MOŽE DA ODBIJE: Joveljić zaista kreće stopama Luke Jovića!
Dejan Joveljić, Foto: Starsport©

SRPSKA KOLONIJA POSTAJE VEĆA

ZVEZDA DOBILA PONUDU KOJU NE MOŽE DA ODBIJE: Joveljić zaista kreće stopama Luke Jovića!

I Zvezdan Terzić je pre nekoliko dana najavio da će Joveljić biti prodat ovog leta, potvrdivši pisanja Espresa, koji je prvi najavio takav razvoj situacije još krajem zime

Objavljeno:

Crvena zvezda je dobila ponudu koju realno neće moći da odbije. Prodaja Dejana Joveljića je na korak od dogovora, a mladi golgeter će karijeru nastaviti u nemačkoj Bundesligi.

Kao što je i najavljeno pre nekoliko dana, posao oko transfera Joveljića preuzeo je poznati menadžer Fali Ramadani i crveno-belima doneo ponudu Ajntrahta iz Frankfurta vrednu pet miliona evra. Osim toga, srpski šampion će imati i određeni procenat od narednog transfera mladog centarfora.

I Zvezdan Terzić je pre nekoliko dana najavio da će Joveljić biti prodat ovog leta i rekao da ne zna da li će to biti za tri, pet ili sedam miliona evra. Ispostavilo se da je „istina“ u sredini.

Za Joveljića su zainteresovani bili Benfika, Volfzburg, Hofenhajm, ali je klub iz Frankfurta bio najbrži i najkonkretniji a zasluge za to imaju i srpski reprezentativci koji nose dres Ajntrahta, Mijat Gaćinović i Filip Kostić, a pre svega odlično iskustvo koje su Nemci imali sa Lukom Jovićem, sada igračem Reala.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.