OGLASIO SE KRSTAJIĆ PRED SMENU NA KLUPI SRBIJE: Da li je moguće da je ovo rekao o utakmici sa Ukrajinom?
Mladen Krstajić, Foto: Starsport©

POMALO ČUDNE REČI

OGLASIO SE KRSTAJIĆ PRED SMENU NA KLUPI SRBIJE: Da li je moguće da je ovo rekao o utakmici sa Ukrajinom?

Osvrnuo se i na njegov odnos sa Slavišom Kokezom

Objavljeno:

Odbor za hitna pitanja FSS sastaje se u 14 časova i doneće odluku o tome da li Mladen Krstajić napušta mesto selektora ili ostaje selektor reprezentacije naše zemlje.

Krstajić je, po svemu sudeći, završio mandat na klupi Orlova Posle debakla u Ukrajini i poraza Orlova od 5:0, pobeda nad slabašnom Litvanijom nekoliko dana kasnije teško da će odobrovoljiti čelnike FSS, ali pre svega javnost, da mu daju novu priliku.

- Šta god da se desi, ako treba da se raziđemo, razići ćemo se prijateljski. Treba i sutra da se živi. Nema ljutnje, niti će je ikad biti sa moje strane. Nikakvih problema nema, sa Slavišom niko i ništa ne može da me posvađa. Niti iko može da očekuje moju eventualno negativnu reakciju. Nema potrebe da se diže tolika fama oko mene, bitni su reprezentacija i septembar. Ko god da dođe posle mene, kadgod: sutra ili za godinu-dve, hoću da mu pomognem sve što me upita. Moj odnos sa Slavišom Kokezom i Fudbalskim savezom Srbije niko ne moće da poremeti - naglasio je Mladen Krstajić u intervjuu za Sportski žurnal.

Mladen Krstajić
Mladen Krstajić foto: Starsport©

- Poštovaću svaku odluku! Ako ostanem, nastaviću da radim najbolje što znam i mogu, ako me smene, podržaću reprezentaciju kao i kad nisam bio selektor. I ako ne budem selektor, doći ću privatno u Luksemburg da gledam utakmicu reprezentacije - rekao je još uvek aktuelni slektor Srbije i naglasio da je studiozno analizirao Ukrajince i da bi ponovo izveo identičnu formaciju, iako mnogi smatraju da je to bila taktička katastrofa koja je rezultirala porazom od 5:0 u Lavovu.

- I sutra bih opet na tu utakmicu izašao u formaciji 3-5-2, zato jer sam pravio analizu, mesec dana studirao šta igra Ukrajina... Studiozno smo sve radili, razgovarao sam sa igračima oko svega, prihvatili su - rekao je Krstajić.

Da li je moguće da bi isto postavio taj meč, kada se iz aviona videlo da je upravo u tome bio problem?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.