LUKA JOVIĆ POTPISAO ZA REAL MADRID! Svi su čekali da vide koji broj će mu dati - usledilo je razočarenje!
Luka Jović u Realovom dresu, Foto: Printscreen/Real Madrid TV

DOČEKASMO I TAJ DAN!!!

LUKA JOVIĆ POTPISAO ZA REAL MADRID! Svi su čekali da vide koji broj će mu dati - usledilo je razočarenje!

Jasno je koji tim će biti najgledaniji u našoj zemlji naredne sezone!

Objavljeno: 13:53h

Ono što se mesecima čekalo, upravo se dogodilo. Luka Jović je promovisan u madridskom Realu.

Reke navijača jednog od najvećih svetskih klubova slile su se ka stadionu Santjago Bernabeu kako bi dočekale srpskog Falkaa, kako je nazvan još dok je igrao u Crvenoj zvezdi.

On se prvo fotografisao u trofejnoj sali najtrofejnijeg kluba sa predsednikom Florentinom Perezom, da bi onda i zvanično potpisao ugovor sa novim klubom.

1 / 2 Foto: Printscreen/Real Madrid TV

Na predstavljanju, klub iz Madrida pustio je snimke najvažnijih detalja u njegovoj karijeri, a počeo je debitantskim momentom u Crvenoj zvezdi.

Momenat kada je Jović debitovao za Zvezdu
Momenat kada je Jović debitovao za Zvezdu foto: Printscreen/Real Madrid TV

Prvo se okupljenima obratio upravo Florentino Perez, zahvalivši se svima što su došli i objavivši da je ovo početak nove ere Reala, tima koji je u poslednjih šest godina osvojio četiri Lige šampiona.

Jović i Perez
Jović i Perez foto: Printscreen/Real Madrid TV

- Dragi prijatelji, hajde da poželimo dobrodošlicu Luki Joviću! Dragi Luka, ti si sad igrač Real Madrida, kluba sa najvećim brojem evropskih trofeja. Sada si deo mita koji se zove Real Madrid, najvećeg kluba na svetu. Osvajao si titule u tri zemlje na svetu, Srbiji, Portugalu i Nemačkoj. Dragi Luka, postigao si 27 golova ove sezone postavši jedan od najboljih u Evropi - između ostalog je rekao Perez.

Nažalost, iako smo svi čekali da vidimo koji broj će dobiti, to i dalje nije obelodanjeno! Karim Benzema nosi 9, Toni Kros 8, zauzeti su i ostali dobri brojevi, ali videćemo u narednim sedmicama za šta će se odlučiti čelnici Kraljevskog kluba.

Podsetimo, Jović je u Frankfurt došao na leto 2017. i u prvoj sezoni pod komandom Nika Kovača postigao osam golova. Ispostavilo se međutim da je to bilo samo zagrevanje.

Protekle sezone kod Adolfa Hitera čak 17 ligaških golova i osam asistencija na 32 bundesligaška meča. Pride i 10 golova u 14 mečeva Lige Evrope i drugo mesto na listi najboljih strelaca tog takmičenja, odmah iza Čelsijevog Olivijea Žirua.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.