NAVIJAČI KREIRAJU: Delije biraju kako će izgledati novi Zvezdin grb!
Delije biraju kako će izgledati novi grb Zvezde, Foto: Starsport©

ponuđena su tri rešenja

NAVIJAČI KREIRAJU: Delije biraju kako će izgledati novi Zvezdin grb!

Podsećanja radi, crveno-belima je priznata titula iz 1946. godine pa zbog toga ukupan broj titula u vitrinama u Ljutice Bogdana iznosi 30

Objavljeno:

Crvena zvezda je dodala treću zvezdicu na grb, simbol 30 osvojenih titula šampiona države.

Međutim, još nije poznat kakav će biti raspored zvezdica na crveno-belim dresovima. Konačnu odluku o tome doneće članovi kluba.

Isprva, Crvena zvezda je treću zvezdicu dodala iznad postojeće dve, ali postoji mišljenje da bi trebalo da budu poređane u liniju zbog čega bi moglo da dođe promene izgleda grba.

- Svi zvezdaši koji se učlane u klub ili obnove članstvo će steći privilegiju da kroz glasanje u Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone odluče kako će izgledati naš grb. Članovi kluba će birati jedno od tri ponuđena rešenja rasporeda zvezdica iznad grba, a kako bismo svim zvezdašima ostavili dovoljno vremena da se učlane, a samim tim i učestvuju u akciji, glasanje će trajati 28, 29. i 30. juna - navodi se u saopštenju kluba.

Podsećanja radi, crveno-belima je priznata titula iz 1946. godine pa zbog toga ukupan broj titula u vitrinama u Ljutice Bogdana iznosi 30. Učlanjenje u klub i obnovu moguće je obaviti u prostorijama servisa za članstvo na stadionu "Rajko Mitić" i preko zvaničnog klupskog sajta. Cena učlanjenja za punoletna lica je 1.000 dinara, dok deca od 15 do 18 godina plaćaju pola cene članarine, a najmlađi Zvezdaši postaju članovi kluba besplatno.

Zanimljiva je odluka kluba, jer daje mogućnost navijačima da odaberu u kakvim će dresovima igrati njihovi ljubimci u narednih nekoliko sezona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.