ROMA IMA NOVOG TRENERA: Zoro tera Aleksandra Kolarova!
Paulo Fonseka, Foto: Printscreen/Youtube

POTPISAO UGOVOR

ROMA IMA NOVOG TRENERA: Zoro tera Aleksandra Kolarova!

On je u Romu došao iz Šahtjor Donjecka, u kom je radio od 2016. godine

Objavljeno:

Portugalski trener Paulo Fonseka preuzeo je fudbalski klub Romu, saopšteno je iz Italije.

On je u Romu došao iz Šahtjor Donjecka, u kom je radio od 2016. godine. Prema navodima, ukrajinski i italijanski klub su postigli džentlmenski sporazum da Fonseka dobije dozvolu da pre isteka ugovora 2020. napusti Ukrajinu.

Portugalac je sa Šahtjorom tri puta uzastopno bio šampion Ukrajine, a sa Romom je potpisao ugovor na dve sezone, uz opciju produžetka na još jednu i navodno će zarađivati dva miliona evra po sezoni.

- Veoma sam zadovoljan što sam postao trener Rome. Hvala na prilici. Uzbuđen sam i motivisan zadacima koji su ispred mene. Jedva čekam da počnem. Verujem da zajedno možemo da uradimo posebne stvari - rekao je Fonseka na zvaničnoj promociji.

Portugalac je na klupi Vučice zamenio Klaudija Ranijerija.

- Paulo je mlad i ambiciozan stručnjak sa međunarodnim iskustvom. Ima pobednički mentalitet i gaji napadački stil fudbala, tako da se nadam da su navijači uzbuđeni - rekao je Džejms Palota, predsednik kluba.

Sledeći korak je upoznavanje sa igračima i ugovoranje pojačanja, a italijanski mediji pišu da će Romu da napuste Aleksandar Kolarov i Edin Džeko.

Fonseka će navodno sa sobom iz Šahtjora dovesti beka Ismailija što će samim time značiti da nema mesta za Kolarova u njegovom timu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.