LUKA JE STRAŠAN IGRAČ! Mitrović hoće i ubuduće da igra s Jovićem u tandemu: Fulam određuje za koliko će me prodati!
Aleksandar Mitrović i Luka Jović su novi tandem Srbije, Foto: Starsport©

Možda nam donesu sreću

LUKA JE STRAŠAN IGRAČ! Mitrović hoće i ubuduće da igra s Jovićem u tandemu: Fulam određuje za koliko će me prodati!

Prvi strelac srpske reprezentacije progovorio o igranju zajedno sa novim asom Real Madrida

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Aleksandar Mitrović je izjavio posle pobede Srbije nad Litvanijom da se nada da će u reprezentaciji i ubuduće igrati u tandemu sa Lukom Jovićem, za koga je rekao da je budućnost svetskog fudbala. - Uvek je lako igrati sa dobrim igračima, a Luka je strašan igrač. Biće potrebno vreme da se uigra u reprezentaciji, da se navikne. On je budućnost srpskog i svetskog fudbala. Lepo je igrati sa njim i nadam se da ćemo i ubuduće ovako igrati zajedno - rekao je Mitrović novinarima.

Aleksandar Mitrović postiže gol protiv Litvanije
Aleksandar Mitrović postiže gol protiv Litvanijefoto: Starsport©

Srbija je u ponedeljak pobedila Litvaniju sa 4:1 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, uz dva gola Mitrovića i po jedan Jovića i Adema Ljajića. Mitrović je na 49 utakmica dao 29 golova za reprezentaciju, čime je postao 10. najbolji strelac u istoriji. - Lepo je kada se pogleda ta statistika. Tu su sve legende srpskog fudbala. Treba još da radim i treniram da bi došao na njihov nivo, da bi me neko poredio sa njima. Još sam mlad i nadam se da ću jednog dana biti na nekom vrhu - kazao je Mitrović.

Nezaobilazna tema bila je utakmica sa Ukrajinom u petak, u kojoj je Srbija doživela debakl. Mitrović je rekao da je to bila teška utakmica i da se dešavaju takvi mečevi kada ništa ne ide. - Posle onako teške utakmice, bitno je da smo se vratili, zabeležili prvu pobedu u kvalifikacijama i osvojili bitna tri boda. Igrali smo dobro i moglo je ubedljivije. Umanjili smo malo gol razliku. Bitan trenutak za predstojeću utakmicu - rekao je Mitrović. Po njegovim rečima, utakmica sa Litvanijom potom je bila očekivano teška.

Aleksandar Mitrović je postigao 29 golova za reprezentaciju
Aleksandar Mitrović je postigao 29 golova za reprezentacijufoto: Starsport©

- Olakšali smo sebi jer smo dali dva gola na vreme. Protivnik je igrao čvrsto, ali smo lepo počeli i na vreme otvorili. Bilo je veoma bitno da uđemo jako i posao završimo što je pre moguće, da ne čekamo kraj i pravimo gluposti - kazao je Mitrović. Njegov klub Fulam ispao je iz Premijer lige i još je nepoznata klupska budućnost. - Još ne znam ništa. Ima interesovanja, iz Engleske i nekih drugih država. Pod ugovorom sam sa Fulamom još četiri godine, oni su ti koji određuju sumu za koju će me prodati, poštujem to i videćemo šta će biti - rekao je Aleksandar Mitrović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.