JURIO JE DA VIDI ŽENU I DETE! Napravljena rekonstrukcija pogibije Rejesa, od detalja se diže kosa na glavi!
Hoze Antonio Rejes je poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, Foto: EPA/Alberto Martin

Leteli smo kroz vazduh

JURIO JE DA VIDI ŽENU I DETE! Napravljena rekonstrukcija pogibije Rejesa, od detalja se diže kosa na glavi!

Sa njim su u automobilu bili njegovi prijatelji Džonatan Džoni Rejes i Huan Manuel Kalderon.

Objavljeno: 16:02h

Bivši fudbaler Real Madrida i Sevilje Hose Antonio Rejes poginuo je u saobraćajnoj nesreći.

Sa njim su u automobilu bili njegovi prijatelji Džonatan Džoni Rejes i Huan Manuel Kalderon. Pravo je čudo kako je Kalderon ostao nepovređen kada je izašao iz zapaljenog vozila. Hitna pomoć, policija i vatrogasci zatekli su ga sa teškim opekotinama koje je zadobio dok je pokušavao da spasi povređene prijatelje.

Novinari "El Munda" su napravili rekonstrukciju kobne nesreće, od polaska iz Ekstramadure u 10:20 do tragedije u 11:45, a detalje im je ispričao Kalderon

- Raspoloženje je bilo na nivou, kao i uvek, ali nismo se slikali za Instagram kao što smo to najčešće radili. Hoze Antonio je hteo da iznenadi ćerke i suprugu. Kada je do njega došla informacija da neće igrati protiv Kadiza hteo je što pre da stigne do Sevilje. Čuo se sa roditeljima koji su bili u šopingu. Džonatan i ja smo trebali da izađemo u Utreri, a on onda da ode kući u Montekvinto. Video sam da vozi strahovito brzo i onda odjednom... Više nismo bili na putu. Auto je bio u vazduhu. Leteli smo. Malo po malo zvučna signalizacija u autu upozoravala nas je da smo blizu ogradi ili preblizu sredini autoputa - rekao je Huan Manuel Kalderon.

Auto je leteo 30 metara pri brzini od 237 km/h zakucao se u betonski blok debljine više od pola metra.

Na dan nesreće bio je 31 stepen, vidljivost odlična, a Rejesov automobil je ostavio tragove kočenja. Eksperti su objasnili da od udarca u ogradu i pri letu od 30 do 35 metara u vazduhu otpadaju delovi automobila.

Dežurne službe su došle u najkraćem mogućem roku, ali su samo mogli da spasu Kalderona dok su Rejese identifikovali po tetovažama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.