MA, PUSTI SAD MEČ, NEGO DA DOĐEŠ TI U JUVENTUS! Ronaldo usred finala sređivao transfer De Lihta: Bio sam šokiran!
Kristijano Ronaldo i Matijs de Liht u duelu tokom finala Lige nacija, Foto: AP

uvek na sve misli

MA, PUSTI SAD MEČ, NEGO DA DOĐEŠ TI U JUVENTUS! Ronaldo usred finala sređivao transfer De Lihta: Bio sam šokiran!

Portugalac koristi svaku priliku

Objavljeno:

Kristijano Ronaldo je čovek koji konstantno razmišlja i pravi planove za budućnost, pa čak i za vreme utakmica koje igra, što je uradio i tokom prvog istorijskog finala takmičenja u Ligi nacija.

Portugalija se borila za trofej u novom takmičenju pod okriljem UEFA protiv Holandije, a kapiten Portugalaca je tokom meča ubeđivao jednog od najtraženijih igrača na svetu, Matijsa de Lihta da pređe u Juventus.

Da, dobro ste čuli. Dok su se reprezentacije borile za trofej, Ronaldo je mislio i na svoj klub, pa je tako kroz ćaskanje na terenu sa mladim defanzivcem pokušao da mu ukaže da je njegov klub, Juventus, prava sredina za njega.

Kristijano Ronaldo želi da postane saigrač sa De Lihtom
Kristijano Ronaldo želi da postane saigrač sa De Lihtomfoto: AP

- Zvao me je da dođem u Torino. Prvo ga nisam razumeo najbolje. Bio sam malo i šokiran, priznajem. Onda sam se nasmejao. Ništa mu nisam odgovorio. Znate, kada gubite jedan takav meč, ne razmišljate o transferima, osećate razočaranje i ta emocija preovladava - ispričao je novinarima posle meča De Liht ovaj neobični momenat.

Ronaldo je dobro upamtio De Lihta koji je upravo svojim golom izbacio Juventus u četvrtfinalu ovogodišnje Lige šampiona. Mladi kapiten Ajaksa je već bio viđen kao pojačanje Barselone, ali se to i dalje nije realizovalo, a svoju šansu pokušavaju da ugrabe i Juventus, Mančester junajted, PSŽ, Liverpul...

Inače, Portugal je pobedio u finalu Holandiju 1:0.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.