KRSTAJIĆ RADI FENOMENALNO: Izjava Darka Kovačevića zbog koje mu se smeje cela Srbija!
Foto: Starsport©

neverovatno

KRSTAJIĆ RADI FENOMENALNO: Izjava Darka Kovačevića zbog koje mu se smeje cela Srbija!

Šta vi kažete na ovo?

Objavljeno: 12:27h

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić ostaće do daljeg na toj funkciji uprkos skandaloznom vođenju nacionalnog tima što je kulminirao u Ukrajini porazom u kvalifikacijama rezultatom 5:0.

Iako je Krstajić već neko vreme "zreo" da poziciju prepusti nekom stručnijem, to se neće desiti u skorije vreme, jer niti on, niti iko u FSS misle da je vreme za smenu. Štaviše, vođstvo našeg Saveza misli da Krstajić radi fenomenalan posao?!

Upravo je tim rečima selektorov rad ocenio sportski direktor Fudbalskog Saveza Srbije Darko Kovačević.

- Analiziraćemo obe utakmice (i onu sa Litvanijom, prim. aut), međutim nećemo posebno da se bavimo učinkom selektora - kaže za Sportski žurnal Kovačević, pa dodaje:

Mladen Krstajić
Mladen Krstajićfoto: Starsport©

- Nema razloga za to, Krstajić sa svojim saradnicima radi fenomenalno i ima našu podršku. Stalno smo zajedno, vidim koliko energije Mladen ulaže u pripremu utakmice i koliko je posvećen poslu.

Na šta je mislio konkretno Kovačević kada je selektorov rad ocenio sa "fenomenalno", teško je reći.

Možda u FSS vide nešto što ljubitelji fudbala i stručna javnost ne vidi u Krstajićevom radu, ali ono što je jasno kao dan je da okreću glavu od očitih i dugo prisutnih problema kao što je sukob selektora sa nekolicinom važnih igrača (Milivojević, Nastasić, Obradović), nepozivanje još nekolicine (Tošić, Grujić, Stojković), čudna situacija sa Matićem, taktičko lutanje...

Fenomenalno, nema šta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.