BOMBA NAD BOMBAMA NA POMOLU: Tumbaković se vraća u srpski fudbal!
Ljubiša Tumbaković, Foto: Dado Đilas

POTPUNO NEOČEKIVANO

BOMBA NAD BOMBAMA NA POMOLU: Tumbaković se vraća u srpski fudbal!

On je u petak dobio otkaz sa mesta selektora Crne Gore, a sada...

Objavljeno:

Vest koja bi odjeknula poput groma iz vedra neba počela je da kruži srpskim fudbalskim kuloarima, a prenosi je renomirani portal MOZZART Sport.

Kako se navodi, posle otkaza u reprezentaciji Crne Gore pošto je odbio da vodi ekipu protiv tzv. Kosova (što je u Srbiji naišlo na veliko odobravanje) bivši trener Partizana, sa kojim je harao srpskim fudbalom, mogao bi da se preseli u Novi Sad i preuzme ekipu Vojvodine, koja se prethodnih sezona nalazi u velikim problemima.

Stadion Karađorđe
Stadion Karađorđe foto: Arenasport

Čisto da podsetimo šta se to dešavalo u petak:

Mirko Ivanić i Filip Stojković su odbili da igraju – Crnogorci tvrde zbog pritisaka iz Beograda – pa se Ljubiša Tumbaković kao čovek koji ih je doveo u reprezentaciju solidarisao, a nacionalni Fudbalski savez mu uručio otkaz.

Papiroloških prepreka nema, samo još da se obe strane usaglase oko takmičarskih ambicija. Jasno je da su Lalama neophodna pojačanja ako planiraju da se posle duže vremena uključe u borbu za plasman u Evropu i za sam vrh tabele. A jasno je i da će Tumbaković teško prihvatiti ponudu da se bori za plej-of Superlige.

Podsetimo, kad se pisalo o kandidatima za Vošinu klupu mediji su pominjali Milana Rastavca, Milorada Kosanovića, Sima Krunića...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.