VALENSIJA KUPUJE U CRVENOJ ZVEZDI: Srpski biser prelazi u Španiju?
FK Crvena zvezda, Foto: Espreso

STIŽU EVRI...

VALENSIJA KUPUJE U CRVENOJ ZVEZDI: Srpski biser prelazi u Španiju?

Ugovor bi trebalo da podrazumeva i određene bonuse, pa bi tako srpski klub mogao dobrano da profitira i u budućnosti od ovog transfera

Objavljeno:

Prema navodima "Sportskog žurnala", omladinac crveno-belih Luka Velikić, na dobrom je putu da potpiše ugovor sa Valensijom. On bi tako krenuo stopama nešto starijeg Uroša Račića, koji je proteklog leta upravo prešao u redove "slepih miševa".

Osamnaestogodišnji krilni napadač ima važeći profesionalni ugovor sa klubom sa "Marakane", pa će Španci morati da plate obeštećenje, a ovaj dnevni sportski list piše da će ono iznositi 800 hiljada evra.

Ugovor bi trebalo da podrazumeva i određene bonuse, pa bi tako srpski klub mogao dobrano da profitira i u budućnosti od ovog transfera.

Potencijalna prodaja bi za Zvezdu značila "punjenje" kase i veću moć na predstojećoj pijaci, a kako su nastavili saradnju sa Vladanom Milojevićem sigurno je da planiraju da dodatno pojačaju ekipu i ponovo izbore plasman u Ligu šampiona u kojoj će biti još konkurentniji.

Profit bi mogao da ubrza dogovore sa Karimom Hafezom i Ksabijerom Ečeitom, a dodatna aktivnost kluba na tržištu zavisiće i dalje od prodaje fudbalera.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.