STIGLA ZVANIČNA PONUDA ZA MITROVIĆA: Moramo da kažemo - sramotno je mala!
Aleksandar Mitrović, Foto: AP/Nigel French

DA LI ĆE FULAM PRIHVATITI?

STIGLA ZVANIČNA PONUDA ZA MITROVIĆA: Moramo da kažemo - sramotno je mala!

Mitrovićev agent već je obavio preliminarne razgovore s ljudima iz kluba

Objavljeno:

Fenerbahče je poslao zvaničnu ponudu za Aleksandra Mitrovića.

Posle inicijalne vesti o interesovanju posrnulog turskog giganta za srpskog napadača, sa Bosfora stižu informacije da je Fenerbahče dostavio zvaničnu ponudu za najboljeg strelca Srbije u poslednjih godinu i po dana. Ona glasi - 2.000.000 evra za pozajmicu na godinu dana.

Iako je ta suma daleko ispod realne Mitrovićeve vrednosti, čak i u situaciji kada je njegova cena pala zbog Fulamove eliminacije u Čempionšip, Fenerbahče nijednog trenutka nije ni ciljao na to da otkupi Mitrovića, jer jednostavno za to nema finansijska sredstva. Klub sa Krejven Kotidža je navodno zatražio od Fenera malo vremena da razmisli, verovatno nadajući se da će u sledećem periodu na adresu doći ponuda koja ne može da se odbije.

Prema tvrdnjama iz Turske, Mitrovićev agent već je obavio preliminarne razgovore s ljudima iz Fenera. Podsetimo, Fenerbahče u planu ima da se reši Roberta Soldada i Islama Slimanija i gradi novu ofanzivu upravo oko Mitrovića.

Mitrović s Fulamom ima aktivni ugovor do juna 2023. godine, a tržišna vrednost procenjena mu je na 25.000.000 evra. Fenerbahče bi, navodno, za novog golgetera mogao da izdvoji najviše 10.000.000 evra, što je u Mitrovićevom slučaju premalo.

Inače, Ljubomir Fejsa bi trebalo ovih dana da ozvaniči transfer u Fener iz Benfike, a počinje da se priča i o mogućnosti da i Aleksandar Kolarov upotpuni pravu malu srpsku koloniju na Bosforu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.