CRNOGORCI OPLELI IZ SVE SNAGE PO SRBIMA: Politika, navijači i kriminal su krivi za naš rezultat sa Kosovom!
Ljubiša Tumbaković, Foto: Reuter/Marko Đurica

Šta vi kažete?

CRNOGORCI OPLELI IZ SVE SNAGE PO SRBIMA: Politika, navijači i kriminal su krivi za naš rezultat sa Kosovom!

Mislite li da ima istine u ovome?

Objavljeno:

Mediji u Crnoj Gori nikako ne mogu da se pomire sa činjenicom da fudbalska reprezentacija njihove zemlje nije uspela da pobedi selekciju tzv. Kosova u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Utakmica je završena 1:1 i to golom Sokolova u samom finišu meča, kojim su izvukli remi i spasili se neviđenog blama. Međutim, mediji umesto da traže razloge u igri svog tima, oni su za loš nastup okrivili Srbiju i Beograd, kao i pojedine navijačko-kriminalne strukture.

Mirko Ivanić
Mirko Ivanić foto: Starsport©

Naime, podgoričke Vijesti u svom tekstu ističu da su politika i kriminal iz Beograda uticali na Tumbakovića i dvojicu igrača Ivanića i Stojkovića.

- U Podgorici je večeras malo kome bilo do igre nakon svega što se dogodilo tokom dana i informacije da Ljubiša Tumbaković neće biti na klupi crnogorske reprezentacije za duel sa Kosovom - ali i nakon njega, da se u sastavu neće naći ni Mirko Ivanić i Filip Stojković, i to iz razloga koji nemaju nikakve veze sportom. Niti sa zdravim razumom...

- Politika i politički pritisci, uz pomoć kriminalno-navijačkih struktura, ovog puta iz Beograda, pobedili su fudbal, a Fudbalski savez i reprezentacija Crne Gore očigledno nisu imali snagu, niti mehanizam da reaguju i prevaziđu situaciju - navodi se u tekstu Vijesti.

Mislite li da je ovo zaista istina?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.