JOVELJIĆ U AJNTRAHTU: Ramadani sprema pakleni transfer napadača Zvezde!
Dejan Joveljić, Foto: Starsport©

PIŠE NEMAČKA ŠTAMPA

JOVELJIĆ U AJNTRAHTU: Ramadani sprema pakleni transfer napadača Zvezde!

Gde ima dima ima i vatre, a podatak do koga su došli novinari iz Nemačke i te kako pravi veliki požar

Objavljeno: 23:38h

Spisak klubova koji žele napadača Crvene zvezde Dejana Joveljića postao je duži za još jedno ime.

Hofenhajmu, Hetafeu i Benfiki pridružio se Ajntraht iz Frankfurta, bar tako tvrdi nemačka štampa. Nemački tim bi tako donekle kompenzovao prelazak Luke Jovića u Real Madrid. Obeštećenje koje je franksfurtska ekipa dobila za Jovića dala joj je mogućnost da ima najveće šanse od svih konkurenata koji stoje u redu za mladog napadača, posebno da nadmaši ponudu Hofenhajma od 4,5 miliona evra.

Gde ima dima ima i vatre, a podatak do koga su došli novinari iz Nemačke i te kako pravi veliki požar. Kako navode nemačke kolege, posrednik u Joveljićevom transferu trebalo bi da bude Fali Ramadani čija je reč zakon u Frankfurtu i koji je najzaslužniji što su sreću u tom nemačkom gradu našli Filip Kostić, Ante Rebić, Mijat Gaćinović i Luka Jović.

Fali Ramadani je veoma cenjen u Frankfurtu
Fali Ramadani je veoma cenjen u Frankfurtu foto: Printscreen/Youtube/KF Shkëndija

Nemci pišu da Crvena zvezda traži blizu deset miliona evra, ali činjenice kažu drugačije. Prema dosaodašnjim ponudama, crveno-beli bi bili zadovoljni da prodaju mladog fudbalera i za šest miliona, ali uprava ne želi da žuri pošto je Joveljić na spisku Gorana Đorovića za Prvenstvo Evrope u Italiji što je dobra prilika da poveća vrednost na tržištu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.