NAJBOLJA MOGUĆA OPCIJA: Zvezda uzima pare za Joveljića, ali on ostaje u klubu!
Dejan Joveljić, Foto: FK Crvena zvezda

NIŠTA OD BENFIKE?

NAJBOLJA MOGUĆA OPCIJA: Zvezda uzima pare za Joveljića, ali on ostaje u klubu!

Hofenhajm se, za sada, nametnuo kao najkonkretniji za njegove usluge

Objavljeno:

Dejan Joveljić je na izlaznm vratima Crvene zvezde. Posle nekoliko ponuda, javio se i nemački klub Hofenhajm, koji je natrofejnijem srpskom klubu ponudio varijantu da kupi mladog napadača za 3.500.000 evra, ali i ostavi ga do juna 2020. u Beogradu i za to plati dodatni milion, piše Žurnal.

Kako bi se ta klauzula aktivirala, neophodno bi bilo da mladi napadač odigra određeni broj utakmica sa preko 60 minuta na terenu, najverovatnije je reč o 20 mečeva.

Hofenhajm se, za sada, nametnuo kao najkonkretniji za Joveljića, ali sigurno neće dobiti zeleno svetlo za transfer pre kraja Prvenstva Evrope za mlade.

Kontinentalna smotra u Italiji prilika je da centarfor rođen 1999. godine poveća cenu, ali ukoliko Luka Jović definitivno bude učesnik šampionata realno je da sadašnji napadač Crvene zvezde daleko više provede na klupi nego terenu.

Nepredvidivost fudbala i takmičenja mogla bi da režira situacije za drastičan skok Joveljićeve cene, zato u Hofenhajmu žele da se što pre obezbede.

Moraće, ipak, da sačekaju finiš juna, ali i dalje se kotiraju kao glavni favoriti za angažovanje strelca 11 golova na srpskim terenima u nedavno završenoj sezoni.

Da je za Joveljića interesovanje pokazala i Benfika, izvestio je portugalski „Rekord“, ali nije naveo koliko su "Orlovi" spremni da ponude.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.