Fudbaler Srbije iz Brisela: Zaključao sam se sa porodicom u stan, velika je tenzija!

Čitav grad je zatvoren

Fudbaler Srbije iz Brisela: Zaključao sam se sa porodicom u stan, velika je tenzija!

Ivan Obradović, koji igra za Anderleht, rekao je da je sve stalo u prestonici Belgije posle terorističkih napada
Objavljeno:

Evropa i svetu su zanemeli ovog jutra posle koordinisanog napada bombaša samoubica u Briselu, kada je u nekoliko eksplozija na aerodromu i u metrou živote izgubilo, za sada, 38 ljudi, a povređeno je više od 130 ljudi u napadu. Belgijski klub prepoznao svog košarkaša u terorističkom napadu! (UZNEMIRUJUĆI FOTO) Teror u Briselu: 34 mrtva i 170 povređenih u napadima na metro i aerodrom (FOTO) (VIDEO)

Fonet
Povremeni fudbalski reprezentativac Srbije, Ivan Obradović, koji nastupa za Anderleht i živi u prestonici Belgije, je za "Blic" izjavio da je čitav grad zatvoren, a da se on sa porodicom zaključao u stanu i čeka šta će se dalje događati. Srbin koji je preživeo napad u Briselu: Svuda po garderobi su mi komadići ljudskog mesa! - Bio sam na treningu kada se sve desilo, tako da je po povratku kući bilo dosta zastoja i gužve. Policija je bila raspoređena po celom gradu. Porodica je takođe sa mnom, pa smo se odmah uputili u stan, zaključali smo se i nećemo mrdati odavde dok nam ne kažu drugačije - izjavio je Obradović, čiji se stan nalazi u centru Brisela.
Umalo ja da budem tamo! Kaja za dlaku izbegla teroristički napad u Briselu! (FOTO) - Tokom celog dana su se čule sirene i ubrzo je kompletan grad bio zatvoren. Glavna ulica je poluprazna, a u tržne centre i na železničke stanice se ne ide - rekao je iskusni defanzivac uz informaciju da je velika tenzija među ljudima i da se još ne zna plan delovanja. (Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.