ISPLIVAO TAJNI SNIMAK: Nejmar udarao devojku koja ga je optužila za silovanje!
Snimak koji može da bude najveća opsasnost za Nejmara, Foto: Printscreen

šokantno

ISPLIVAO TAJNI SNIMAK: Nejmar udarao devojku koja ga je optužila za silovanje!

- Udariću te, ti znaš zašto. Jer si me juče prebio! - vrištala je Brazilka,

Objavljeno:

Veoma loši dani za Nejmara! Posle optužbi za silovanje od strane brazilske manekenke Nažili Trinidad, doživeo je tešku povredu na utakmici protiv Katara zbog koje je u suzama napustio teren i zbog koje će propustiti Kopa Amerika u svojoj rodnoj zemlji.

Međutim, to je sada sasvim sigurno najmanje što ga brine, jer afera sa manekenkom, čije je eksplicitne fotografije Nejmar objavio odmah nakon optužbe za silovanje.

Policija u Brazilu ovaj slučaj vodi pod vinjetom "strogo poverljivo", ali mediji svakog dana pronađu nešto novo, a sada je u medije dospeo i snimak iz hotelske sobe, koji Nejmaru može da bude najveća opasnost.

Na njemu se može videti kako su on i Trinidad na krevetu i kako razmenjuju tiho reči na portugalskom jeziku, a onda iznenada između njih nastaje sukob.

Ona ga udara dva puta, nakon čega poteže i neki predmet (verovatno čašu) i gađa ga, a onda Nejmar uzvraća nogom u glavu iz ležećeg položaja.

- Ne, ne, ne, ne udaraj me, ne - rekao je Nejmar, nakon čega mu je Trinidad uzvratila.

- Ne? Oćeš da me udariš, jel tako? Hoćeš da me udariš? - pitala ga je vičući Brazilka, nakon što je nekoliko sekundi kasnije bacila predmet ka njemu uz glasno uzvikivanje.

- Udariću te, ti znaš zašto. Jer si me juče prebio! - vrištala je Brazilka, nakon čega je Nejmar krenuo u napad i tu se snimak prekida.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.