KJEZA DOGOVORIO TRANSFER U JUVENTUS: Fiorentina ne želi da ga pusti!
Federiko Kjeza, Foto: EPA/Claudio Giovannini

HAOS U ITALIJI

KJEZA DOGOVORIO TRANSFER U JUVENTUS: Fiorentina ne želi da ga pusti!

Mladi Kjeza je dete Viole, za čiji prvi tim igra od 2016. godine i sjajnim igrama privukao je pažnju klubova

Objavljeno:

Najbolji fudbaler Fiorentine Federiko Kjeza dogovorio je lične uslove za transfer u Juventus, bez obzira što je klub iz Firence nema nameru da ga pusti ovog leta, piše Skaj Italija.

Iako je pre samo dva dana, Viola saopštila da će 21-godišnji napadač i naredne sezone nositi dres Fiorentine, Kjeza je utanačio petogodišnji ugovor sa prvakom Italije - vredan pet miliona evra po sezoni.

- Nisam razgovarao sa Fiorentinom, sada razmišljam samo o reprezentaciji - izjavio je jedan od najtalentovanijih italijanskih fudbalera, pred gostovanje Azura u Grčkoj i duel sa BiH u Torinu u kvalifikacijama za EURO.

Juventus je pre dve godine u sličnim okolnostima doveo igrača Fiorentine, uprkos tome što su se navijači iz Firence protivili odlasku Federika Bernadeskija, a ranije i Roberta Bađa. Mladi Kjeza je dete Viole, za čiji prvi tim igra od 2016. godine i sjajnim igrama privukao je pažnju klubova i priče o mogućem transferu od 50 miliona evra. Osim Juventusa, i Inter je pokazao interesovanje za transfer.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.