SVEMIRSKI TRANSFER NA POMOLU: Zvezda dovodi čoveka koji je u Marseju bio jedan od glavnih igrača?
Žak Romao u duelu sa igračima Marseja, Foto: AP

LIGA ŠAMPIONA NE BI BILA DALEKO

SVEMIRSKI TRANSFER NA POMOLU: Zvezda dovodi čoveka koji je u Marseju bio jedan od glavnih igrača?

Nije baš u najboljim fudbalskim godinama, ali definitivno bi bio veliko pojačanje

Objavljeno:

Crvena zvezda želi da ojača vezni red, koji je potpuno podbacio u finišu sezone, posebno u finalu Kupa s Partizanom, kako bi imala što veću šansu da se ponovo domogne jeseni u nekom od evropskih klupskih takmičenja.

Kako piše Žurnal. aktuelna je ideja da se angažuje Žak Romao iz Remsa, koji je treneru Vladanu Milojeviću dobro poznat iz perioda dok je vodio Panionios. Reprezentativac Togoa je tada sa velikim uspehom nosio dres Olimpijakosa.

Minulih dana na Marakani se razmatralo koliko je realno da se angažuje ovaj fudbaler, kao i da li je dobar potez da se dovede igrač rođen 1984. godine, dakle veteran.

Činjenica da je odigrao 36 utakmica u nedavno završenom šampionatu Francuske ukazuje da je u dobrom fizičkoj kondiciji i da bi mogao da bude od velike koristi srpskom klubu u nameri da se plasira u Ligu šampiona.

Romao je od 2008. do 2015. godine igrao u elitnoj ligi Francuske, nosio je dresove Grenobla, Lorijena i Olimpika iz Marselja.

Proveo je četiri sezone na Velodromu, a zatim prihvatio ponudu Olimpijakosa. Učestvovao je sa tim klubom u Ligi šampiona i Ligi Evrope, a takođe i sa grčkim velikanom.

Romao je igrao zajedno sa Benom i Marinom, koji bi mu bili od velike pomoći da se privikne na Crvenu zvezdu.

Ugovor sa Remsom veže ga do juna 2020. godine, pa će za njegovo dovođenje morati da se plati i obeštećenje koje nije u velikim okvirima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.