DOK SU ONI HARALI SRPSKIM LIVADAMA JOVIĆ JE BIO NA TRIBINAMA: Za Grofa Božovića Luka je bio debeljko i pekar!
Luka Jović i Grof Božović, Foto: Saša Pavlić Koky

interesantan tvit

DOK SU ONI HARALI SRPSKIM LIVADAMA JOVIĆ JE BIO NA TRIBINAMA: Za Grofa Božovića Luka je bio debeljko i pekar!

Rekao sam mu tada u oči 'videćemo gde će Luka igrati, a gde ćete vi biti trener - rekao je Jović senior

Objavljeno: 20:08h

Sve je poznato, Luka Jović je i zvanično fudbaler Real Madrida.

Cena ovog transfera je rekordnih 60 miliona, što je šesti najveći transfer u istoriji kluba sa Santjago Bernabea.

Interesantan tvit se pojavio na društvenim mrežama sa sledećim tekstom.

"Kad zasednu Orlandić i Sikimić negde na Aranđelovdan, pa se pohvale gostima kako je ovaj mali što je sad u Realu sedeo na tribinama, dok su oni harali srpskim superligaškim livadama"

Ali, ovo je istinit podatak, pošto su upravo Sikimić i Orlandić bili prvi izbor Grofa Božovića u napadu Crvene zvezde dok je on bio na klupi tima iz Ljutice Bogdana.

Petar Orlandić
Petar Orlandićfoto: Saša Pavlić Koky

Prvenstveno, veću priliku od Jovića je dobijao Sikimić sa svojih 34 godina, a mladi napadač je svoje saigrače u tom periodu konstantno posmatrao sa klupe.

Potez Miodraga Božovića i dalje nikome nije jasan, zbog čega su ova dva prosečna fudbalera dobijala veću minutažu od već tada ultra talentovanog Jovića koji je svoj potencijal pokazivao kad god je bio na terenu.

I sam otac Luke Jovića, Milan , pričao je nedavno za nemački Bild, kako se lično sukobio sa Grofom Božovićem, zbog omalovažavanja i šikaniranja njegovog sina.

- Uvek ću da pomenem Grofa Božovića, u svakoj priči. Doživeli smo, moje dete i ja, mnogo neprijatnosti od njega. Prozivao ga je po novinama, nazivao debeljkom, pekarom... A Luka sada ima tri kilograma više nego što je imao onda u Zvezdi i na to mu Nemci kažu da nabaci još dva. Eto kakav je Božović bio stručnjak. Pričama da je Luka nedisciplinovan navlačio je gnev navijača na dete od 16 godina. Rekao sam mu tada u oči 'videćemo gde će Luka igrati, a gde ćete vi biti trener - rekao je Jović senior.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.